27 شهريور 1397 - 10:06
از سوی بانک قرض الحسنه رسالت صورت گرفت:

پرداخت وام به دانشجویان/تسهیلات اساتید و کارمندان در دستور کار

بانک قرض الحسنه رسالت طی تفاهمنامه‌ای با دانشگاه آزاد به دانشجویان این دانشگاه وام ۳۰ میلیون تومانی با کارمزد ۲درصد پرداخت می کند و تسهیلات اساتید و کارمندان نیز در دستور کار این بانک قرار دارد.
کد خبر : ۹۱۴۸۱
رسالت

به گزارش خبرنگار ایبِنا، تفاهمنامه پرداخت تسهیلات به دانشجویان دانشگاه آزاد روز گذشته میان بانک قرض الحسنه رسالت و دانشگاه آزاد اسلامی به امضا رسید. براساس این تفاهمنامه به دانشجویان این دانشگاه که متقاضی دریافت تسهیلات باشند، تا سقف ۳۰ میلیون تومان و با نرخ ۲ درصد، با بازپرداخت ۱۰ تا ۴۰ ماهه تسهیلات پرداخت می شود تا دغدغه دانشجویان و مشتاقان تحصیل در امر تحصیل و پرداخت شهریه رفع شود.


در همین راستا، محمد حسین حسین زاده، مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت درباره این طرح به خبرنگار ایبِنا، گفت: با توجه به رویکرد سه گانه بانک قرض الحسنه رسالت که سه موضوع قرض الحسنه، خرد و اجتماعی است، می‌توانیم همکاری خوبی با دانشگاه آزاد در زمینه ارائه خدمات قرض الحسنه خرد به کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی داشته باشیم که با امضا این تفاهم نامه همکاری وسیعتری خواهیم داشت.


به گفته وی، دانشجویان می توانند به حمایت دانشگاه آزاد، برای پرداخت شهریه از وام قرض الحسنه استفاده کنند و همچنین پرداخت تسهیلات به اساتید و کارمندان نیز در دستور کار این بانک قرار دارد.


حسین زاده، قرض الحسنه را وجه تمایز این بانک با سایر بانک ها عنوان کرد و افزود: از سال ۹۲ که فعالیت بانک قرض الحسنه رسالت آغاز شد تا کنون، حدود ۵.۵ میلیون شماره حساب افتتاح شده که از این میزان حدود ۲۰ درصد غیر فعال و ۴ میلیون حساب فعال و مشتری ثابت بانک هستند.


مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت، گفت: ۹۵ درصد این حساب ها، با مبالغ زیر ۱۰ میلیون تومان، ۴ درصد کمتر از ۵۰ میلیون تومان و یک درصد نیز که عمدتا متعلق به سازمان ها است، بیش از ۵۰ میلیون تومان سپرده دارند.


وی ادامه داد: همچنین از ابتدا تاکنون ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار وام قرض الحسنه پرداخت شده که میانگین آن ۱۱ میلیون تومان و حداکثر ۳۰ میلیون با کارمزد ۲ درصد است.


حسین زاده با تاکید بر اینکه شعار بانک قرض الحسنه رسالت، ۱۴۰۰ بدون شعبه است، گفت: بانک قرض الحسنه رسالت در زمینه توسعه کسب و کارهای خانگی و کارآفرینی در شهرها و شهرستان ها نیز اقداماتی انجام داده است تا با حفظ زنجیره ارزش، این کالاها در شهرهای کوچک و روستاها تولید و در شهرهای بزرگتر و استان ها به فروش برسد.


همچنین محمد مهدی طهرانچی، سرپرست دانشگاه آزاد نیز در مراسم امضا این تفاهنامه، با تاکید بر اینکه آموزش عالی در کشور به دو دسته آموزش رایگان با حمایت دولت و شهریه پرداز با پرداخت شهریه از سوی مردم تقسیم شده است، گفت: با این روند عملا نقش نهاد مالی حامی در این زنجیره حذف شده است.


وی با تاکید بر اینکه صندوق رفاه دانشجویی اقدامی غلط است، گفت: باید با روش های نوین و مختلف روند به گونه ای باشد که از هیچ دانشجویی شهریه دریافت نشود و بانک تضمین کننده شهریه دانشجو باشد زیرا در شرایط فعلی اقتصاد جوانان توان پرداخت شهریه و ادامه تحصیل را ندارد.


به گفته سرپرست دانشگاه آزاد با ورود بانک ها به این موضوع و هدایت سرمایه های دانشگاه به سمت بانک ها، به طور حتم دغدغه خانواده ها برای پرداخت تسهیلات کاهش خواهد یافت.




ارسال‌ نظر