Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، همتی امروز، در دیدار با استاندار اصفهان و جمعی از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان این استان، مسائل و مشکلات مربوط به تولید، واردات و تامین مواد اولیه، صادرات و موضوع نقدینگی و مسائل آنها با بانکها را مورد بحث و بررسی قرار داد.
همتی ضمن تشریح سیاستهای بانک مرکزی برای ایجاد رونق در تولید و تامین ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی ابراز امیدواری کرد؛ گسترش صادرات غیرنفتی و نیز توافقاتی که با کشورهای همسایه و شرکای تجاری انجام شده است باعث می شود نیازهای واحدهای تولیدی کشور به نحو مطلوب تامین شود.
رییس شورای پول و اعتبار تاکید کرد که بانک مرکزی با تمام توان تلاش خواهد کرد روند تامین ارز و نقدینگی واحدهای تولیدی متناسب با شرایط اقتصادی انجام شود.
This is a modal window.