20 فروردين 1399 - 11:45

سازمان جهانی کار: کرونا حدود ۱۹۵میلیون شغل تمام‌وقت را محو می‌کند

براساس اعلام سازمان بین المللی کار (ILO) بحران کووید-۱۹ احتمالا در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ حدود ۶.۷ درصد از ساعات کاری جهان را معادل ۱۹۵ میلیون کارگر تمام وقت، از بین خواهد برد.
کد خبر : ۱۱۳۰۸۲
سازمان بین المللی کار

به گزارش ایبِنا از آناتولی، «گای رایدر» دبیرکل این نهاد در کنفرانسی ویدئویی خطاب به خبرنگاران گفت: کارگران و کسب و کارها چه در کشورهای توسعه یافته و چه در اقتصادهای در حال توسعه با فاجعه روبرو هستند. باید سریع، قاطع و متحد اقدام کنیم. اقدامات صحیح و فوری می‌تواند فرق بین بقا و نابودی باشد.


رایدر تاکید کرد که کاهش چشمگیر کار و مشاغل برای کشورهای عرب ۸.۱ درصد معادل ۵ میلیون کارگر تمام وقت، برای اروپا ۷.۸ درصد معادل ۱۲ میلیون کارگر تمام وقت و برای آسیا و اقیانوسیه ۷.۲ درصد یا ۱۲۵ میلیون کارگر تمام وقت پیش بینی شده است.


بر این اساس، بخش هایی که بیش از سایرین در معرض خطر قرار دارند عبارتند از؛ خدمات اسکان و غذا، تولید، خرده فروشی و کسب و کارها و فعالیت های اجرایی.


در بخش درآمد نیز ضرر و زیان هنگفتی در بین گروه های مختلف درآمدی پیش بینی شده است به ویژه در کشورهایی با سطح درآمد متوسط رو به بالا این ضرر ۷درصد معادل از دست رفتن شغل ۱۰۰ میلیون کارگر تمام وقت خواهد بود.


رایدر گفت: این رقم در مقایسه با تاثیرات بحران مالی سال ۲۰۰۸-۲۰۰۹ به مراتب بالاتر بوده و از آن تجاوز می کند.


وی توضیح داد: شاید چشمگیرتر این باشد که کاهش پیش بینی شده را بتوان به شکل از دست رفتن سه ماهه ۱۹۵ میلیون شغل تمام وقت در سرتاسر جهان تشریح کرد و این رقم با فرض اولیه یک هفته کاری ۴۰ ساعته محاسبه می شود.


رایدر گفت که سازمان بین المللی کار که نماینده سازمان یافته کار، کارمندان و کشورها است، همگام با سازمان ملل متحد از رویکردی یکپارچه به ابعاد مختلف پاندمی از جمله بهداشت، اقتصاد و جامعه حمایت می کند.


وی ادامه داد: احتمال اینکه ارقام پایان سال به شکلی چشمگیر بیشتر از پیش بینی اولیه سازمان جهانی کار یعنی از دست رفتن ۲۵ میلیون شغل باشد، بسیار بالا است.


براساس اعلام سازمان  بین المللی کار، از هر پنج نفر بیش از چهار تن یعنی ۸۱درصد از نیروی کار ۳.۳ میلیارد نفری جهان در حال حاضر با تعطیلی کامل یا نیمه محیط کاری خود مواجه شده اند.

ارسال‌ نظر