به گزارش ایبِنا ار رویترز، «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا گفت که واشنگتن «به شدت» برابر مقررات جدید چین در مورد هنگ کنگ واکنش نشان خواهد داد؛ مقرراتی که به دور جدید اعترضات در حمایت از دموکراسی خواهد انجامید.
یک مقام چینی روز پنجشنبه گفت که این کشور قصد دارد در پی ناآرامیهای سال گذشته هنگکنگ یک قانون امنیتی جدید پیشنهاد و تصویب کند.
مناسبات واشنگتن و پکن در جریان پاندمی ویروس کرونا تشدید شده است؛ آمریکا با مقصر دانستن چین در خصوص شیوع این ویروس که از شهر ووهان آغاز شده، انتقادهای خود را از پکن تشدید کرده است.
دولت ترامپ هفته گذشته در راستای تحریم تامین تراشه و ارائه خدمات جهانی برای شرکت هوآوی چین که در لیست سیاه واشنگتن قرار گرفته است، گام برداشت؛ سنای آمریکا همچنین لایحهای را به تصویب رساند که میتواند از ثبت سهام تعدادی از شرکتهای چینی در بازار بورس آمریکا جلوگیری کند.
«اولریش لوچمان» رییس واحد ارز خارجی و کامودیتی کامرزبانک گفت: از آنجا که «تنش تجاری» معنای «تقویت دلار» را نیز در خود دارد (دست کم تعبیر بازار تاکنون اینگونه بوده است)، رویکرد ریسکی بودن سرمایه گذاری روی دلار که در چند روز گذشته دیده شد، به اتمام رسیده است.
در آخرین جلسه معاملات بورس نیویورک ارز آمریکا برابر سبدی از ارزهای همتراز، با ۰.۳درصد افزایش برابر ۹۹.۷ واحد رشد داشت.
یورو نیز برابر دلار حدود ۰.۳ درصد افت داشت و هر یورو با ۱.۰۹۲ دلار معاوضه شد؛ ارز منطقه یورو روز گذشته به بالاترین سطح ریزش خود در سه هفته اخیر رسید و با ۱.۱۰۰۸ دلار معامله شد.
ین ژاپن نیز حدود ۰.۲ درصد برابر دلار رشد داشتو هر دلار به قیمت ۱۰۷.۳۶ دلار دست به دست شد.
در معاملات آغاز بورس لندن، یوآن در به پایینترین سطح دو هفته و نیم اخیر رسید و هر دلار با ۷.۱۵۱ یوآن معاوضه شد.
پس از آنکه چین نتوانست رشد اقتصادی هدفی را برای سال ۲۰۲۰ تعیین کند، بهای نفت بار دیگر ریخت و نگرانی ها را بابت کاهش تقاضای سوخت جهان ناشی از پاندمی کرونا در دومین مصرف کننده بزرگ نفت دنبا افزایش داد.
بدنبال تجدید تنش تجاری آمریکا و چین، نفت خام برنت با ۱.۹۶ دلار یا ۵.۴ درصد افت هر بشکه ۳۴.۱۰ دلار معامله شد و وست تگزاس اینترمیدیت نیز با ۲.۴۱ دلار یا ۷.۱ درصد ریزش بشکه ای ۳۴.۵۱ دلار خرید و فروش شد.