فائو اعلام کرد؛

کاهش ۲۴ درصدی قیمت جهانی مواد غذایی نسبت به اوج قیمتی

کاهش ۲۴ درصدی قیمت جهانی مواد غذایی نسبت به اوج قیمتی
قیمت‌ها در بحبوحه کاهش قیمت گندم و برنج ثابت است، در حالی که قیمت شکر به بالاترین سطح از سال ۲۰۱۰ افزایش یافته است.
کد خبر : ۱۵۵۷۹۴

به گزارش خبرنگار بین الملل ایبِنا و به نقل از المیادین، شاخص جهانی قیمت‌های سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ماه گذشته در بحبوحه کاهش قیمت گندم و برنج و افزایش قیمت شکر به بالاترین سطح از سال ۲۰۱۰ تثبیت شد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، شاخص فائو که بیشترین مبادله کالا‌های غذایی در جهان را دنبال می‌کند، در ماه گذشته ۱۲۱.۵ واحد ثبت کرد که این رقم پس از تعدیل در آگوست گذشته ۱۲۱.۶ واحد بود.

این سطوح به ترتیب نشان دهنده کاهش حدود ۱۰.۷ درصدی و ۲۴ درصدی به صورت سالانه و از بالاترین سطح ثبت شده در اسفند ماه سال گذشته است.

همچنین در بحبوحه کاهش تقاضای صادراتی پس از افزایش ۱۰ درصدی در مرداد ماه گذشته، قیمت گندم و برنج در سطح جهانی به ترتیب حدود ۱.۶ و ۰.۵ درصد کاهش یافت. قیمت روغن نباتی ۳.۹ درصد و لبنیات نیز حدود ۲.۳ درصد کاهش یافت.


در بحبوحه ترس‌ها و انتظارات فزاینده از کمبود عرضه جهانی در فصل آینده، که با ترس از تأثیر پدیده آب و هوایی «ال نینو» بر تولید مرتبط است، قیمت شکر به صورت ماهانه ۹.۸ درصد افزایش یافت که بالاترین سطح از نوامبر ۲۰۱۰ است.

نویسنده: اصغر علی کرمی
ارسال‌ نظر