05 آذر 1403 - 12:37
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک:

خدمات مالی به پرداخت محدود نمی‌شود/ لزوم گسترش سکو‌های هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی

خدمات مالی به پرداخت محدود نمی‌شود  لزوم گسترش سکو‌های هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی
سرمایه‌گذاری نیاز به گسترش سکو‌های هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی و افزایش سواد مالی در حوزه نوآوری دارد.
کد خبر : ۱۶۹۰۵۹

به گزارش خبرنگار ایبنا، علیرضا ماهیار؛ مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت بیان کرد: در شرکت ملی انفورماتیک به عنوان بازوی فناوری‌های نوین بانک مرکزی وظیفه مهمی را برعهده داریم. دو موضوع مهم این است که امروزه خدمات مالی به پرداخت محدود نمی‌شود و باید برای هرگونه پرداخت سکو‌های مالی داشته باشیم.

وی افزود: موضوع دوم که وزیر ارتباطات در مورد آن صحبت کرد زیست بوم فناوری کشور است که در این مفهوم همه چیز به تجربه مشتری مربوط می‌شود؛ ما در شرکت ملی انفورماتیک قصد داریم ارتباطی بین دو موضوع مطرح شده برقرار کنیم.

ماهیار تاکید کرد: مهمترین مفهومی که باید به آن توجه شود موضوع شمول مالی است. بطوریکه تلفن هوشمند بخشی از زندگی تک تک افراد است و کسی برای پرداخت قبض یا گرفتن تاکسی حضورا به جایی مراجعه نمی‌کند.

مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک اظهار کرد: در حوزه سرمایه گذاری نیز باید سکو‌های هوشمند و مبتنی بر هوش مصنوعی گسترش یابد و باید سواد مالی در حوزه نوآوری را دنبال کنیم. یکی از رسالت‌های شرکت ملی انفورماتیک افزایش سواد مالی است.

وی افزود: این شعار که بانکداری لازم است، ولی نیازی به شعبه بانک‌ها نیست در حال تحقق است و ارائه خدمات در داخل سکو‌ها در قالب بانکداری باز باعث ایجاد سبک دیگری از زندگی شده است.

ماهیار با اشاره به اینکه اپلیکیشن‌های تک بعدی در حال از بین رفتن هستند، گفت: در آینده سوپر اپلیکیشن‌ها می‌آیند که برنامه‌های چند منظوره هستند و مشتری نیز از این تحول دیجیتالی استفاده خواهد کرد.

وی افزود: موضوع بلاک چین به رمز دارایی‌ها محدود نمی‌شود و شامل قرارداد‌های هوشمند، موضوعات سخت افزاری و امنیت می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک اظهار کرد: زمانی که تمامی خدمات مالی را به صورت سبد مالی می‌بینیم حتی در حوزه رمز دارایی‌ها نیز می‌توانیم تغییرات گسترده‌ای را رقم بزنیم.

ماهیار گفت: بانکداری سبز به تامین مالی برق از نور خورشیدی یا صرفه جویی در کاغذ و این قبیل موارد مربوط می‌شود. احراز هویت دیجیتال در زمان کرونا در کشور مطرح شد و هم اکنون به نظام بانکی رسیده که به موضوع امضای دیجیتال مربوط می‌شود. طبق پیش بینی‌ها ۳۰ درصد شبکه پرداخت دنیا از سال ۲۰۲۵ به سمت بیومتریک می‌رود و این امنیتی در مقابل سرقت کارت ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: شرکت ملی انفورماتیک با همکاری بانک مرکزی قصد دارد برنامه نوآوری حاکمیتی را با محوریت حوزه‌های جدید دنبال کند.

ارسال‌ نظر