19 اسفند 1397 - 10:51

شرایط تهاتر و تسویه بدهی‌های اشخاص حقیقی و حقوقی مشخص شد

نمایندگان مجلس با اصلاحی بخشی از لایحه بودجه برای تامین نظر شورای نگهبان شرایط تهاتر و تسویه بخشی از بدهی‌ها اشخاص حقیقی و حقوقی را مشخص کردند.
کد خبر : ۹۸۰۴۸
مجلس

به گزارش ایبِنا، نمایندگان در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۱۹ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به ایرادات لایحه بودجه سال ۹۸ که از سوی شورای نگهبان به مجلس ارجاع شده است، به بررسی بند الحاقی تبصره (۱۰) ماده واحده لایحه بودجه سال ۹۸ پرداختند و با ۱۷۱ رای موافق، ۲۶ رای مخالف و دو رای ممتنع از مجموع ۲۱۸ نماینده حاضر در صحن با آن موافقت کردند.


بند الحاقی تبصره (۱۰)  بدین شرح اصلاح شد: وجوه و هزینه‌هایی که توسط اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور احداث، تکمیل، تجهیز فضاها، حفاظت، مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی، فرهنگی، مساجد و حوزه‌های علمیه پرداخت می­شود، با تایید سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و سازمان اوقاف و امور خیریه و شورای عالی حوزه‌های علمیه (حسب  مورد)   به عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی تلقی می‌شود.


با اصلاح بند الحاقی (۱) تبصره (۱۵) با ۱۷۶ رای موافق، ۳ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.


بند الحاقی (۱) تبصره (۱۵)  بدین شرح اصلاح شد: به منظور حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی در احداث نیروگاه‌های حرارتی بعد از تصویب این قانون مجوز لازم برای سرمایه‌گذاری را اخذ کنند که منشا تامین منابع مالی آنها به صورت کامل از خارج از کشور تامین شده و به تایید سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران نیز رسیده است، دولت مکلف است نسبت به صدور مجوز صادرات پنجاه‌ درصد (۵۰ درصد) محصول تولیدی آنها به خارج از کشور اقدام نماید. درصورت داشتن قرارداد خرید تضمینی برق، تعرفه خرید تضمینی آنها را با نرخ ارز تاریخ انعقاد قرارداد (بدون پرداخت تعدیل ارزی سالیانه) پرداخت نماید. در این صورت تامین سوخت گاز به قیمت صادراتی و سوخت مایع به قیمت نود و پنج‌ درصد (۹۵ درصد) به قیمت تحویلی کشتی (فوب) خلیج فارس خواهد بود.


با اصلاح بند (و) تبصره (۱۶) با ۱۸۰ رای موافق، ۲ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.


بند (و) تبصره (۱۶) بدین شرح اصلاح شد: حسب تهاتر و تسویه بخشی از بدهی اشخاص حقیقی و حقوقی به تضمین دولت به بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملت از محل واگذاری دارایی‌های غیرنقدی دولت که قبلا تسویه شده است، بانک‌های فوق‌الذکر موظفند در صورتی که اصل و سود تا سررسید قرارداد تسهیلات اولیه توسط گیرنده تسهیلات به صورت یکباره (دفعتاً واحده) تسویه شود، نسبت به فک رهن، آزادسازی وثایق، خروج از فهرست مشتریان بدحساب و اقدام برای رفع ممنوع‌الخروجی ذی‌نفعان هر یک از طرف‌های درگیر در استفاده از تسهیلات مزبور اقدام کنند.


منابع حاصل‌ شده از اجرای این بند در ردیف درآمدی شماره ۳۱۰۶۰۲ با عنوان «منابع حاصل از برگشتی از محل تسهیلات اعطایی (وجوه اداره‌ شده)» واریز می‌شود.


ارسال‌ نظر