تقویت صنعت بانکداری اسلامی با توسعه روابط ترکیه و خلیج فارس فیچ اعلام کرد که تقویت روابط با خلیج فارس از افزایش سرمایه گذاری در ترکیه حمایت خواهد کرد.
در گفتوگو با ایبِنا تاکید شد؛ کنترل خلق پول بانکی با رعایت قاعده وکالت بانکی مهمترین موضوعی که در بانکداری اسلامی از آن غافل شدیم «اجرای درست قاعده وکالت بانکی» است.
ضرورت کنترل ترازنامه بانکها؛ محور دومین روز همایش بانکداری اسلامی دومین روز از سی و سومین همایش بانکداری اسلامی با محوریت کنترل ترازنامه بانکها و هدایت اعتبار در راستای رشد تولید برگزار شد.
تسهیلات قرضالحسنه ۱۰ درصد وامهای بانکی را تشکیل میدهد رئیس شورای بانکهای خصوصی و مؤسسات اعتباری گفت: تسهیلات قرضالحسنه ۱۰ درصد وامهای بانکی را تشکیل میدهد.
دبیر شورای فقهی بانک مرکزی خبر داد: آغاز آزمایشی استفاده از عقود مرابحه پروژهای در بانکها مرابحه پروژهای ظرفیت این را دارد که جایگزین مرابحه عادی شود و استفاده از این عقد در هدایت اعتبارات بسیار موثر است.
تقدیر از سه بانک اسلامی برتر در همایش بانکداری اسلامی در همایش بانکداری اسلامی از مدیران عامل«بانک صنعت و معدن»، «قرضالحسنه مهر ایران» و «سینا»در حوزه بانکداری اسلامی تقدیرشد.
رئیس شورای فقهی بانک مرکزی مطرح کرد؛ هدایت منابع به معنای دنبال کردن اولویتها در منافع ملی است/ کمترین نکول برای تسهیلات خرد و قرضالحسنه مصباحی مقدم گفت: تسهیلات خرد و قرض الحسنه داری کمترین نکول ممکن هستند و در واقع در این بخش با مسئله نکول مواجه نیستیم.
دبیر سی و سومین همایش بانکداری اسلامی: اجرای همزمان مهار تورم و رشد تولید نیازمند تلاش و هماهنگی تمام دستگاههاست اجرای همزمان مهار تورم و رشد تولید امری دشوار و عملی شدن آن نیازمند تلاش و هماهنگی تمام دستگاههاست
عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس شورای فقهی بانک مرکزی؛ تامین مالی تولید؛ خصیصه بانکداری اسلامی در میدان واقعی اقتصاد تأمین مالی بنگاههای اقتصادی در میدان واقعی اقتصاد از جمله خصیصههای بانکداری اسلامی است.
افزایش ۵۰ درصدی سقف وام قرضالحسنه سقف فردی تسهیلات و مبلغ تسهیلات قرضالحسنه شرکتهای حقوقی در بانکهای قرضالحسنه به میزان ۵۰ درصد افزایش یافت.