به گزارش ایبِنا به نقل از شاتا، محمدرضا کلامی در حاشیه چهارمین نشست شورای نظارت و رصد بازار اظهار کرد: در مردادماه ۳۵ هزار بسته شامل ۵ قلم کالای اساسی (تلویزیون، اجاق گاز، ماشین لباسشویی، جاروبرقی و یخچال) با قیمت مناسب (حدود ۹ میلیون تومان) در اختیاز مزدوجین قرار خواهد گرفت و باتوجه به اینکه قیمت این کالاها معیشتی است باید کدملی و آدرس پستی مزدوج در زمان نصب با اطلاعات ثبت نامی تطابق داشته باشد.
وی بنا بر تاکیدات سرپرست وزارت صمت مبنی بر ضرورت حمایت از زوج های جوان در قالب عرضه بدون واسطه اقلام اصلی لوازم خانگی با قیمت مناسب، ستاد تنظیم بازار تصمیم گرفت با همکاری تولیدکنندگان توانمند صنعت لوازم خانگی کشور، ۵ قلم لوازم خانگی پر مصرف با برند مشخص و با نرخ اقتصادی را در قالب بسته حمایتی در اختیار مزدوجین جوان کشورمان که تحت حمایت سازمانهایی مثل بهزیستی، کمیته امداد، بازنشستگی کشور و...، هستند، قرار گیرد.
کلامی با بیان این مطلب، افزود: مصوب شد فهرست افراد مشمول با ترتیبات تعیین شده به این وزارتخانه ارائه تا در قالب تفاهم نامه موجود با شرکتهای تولید لوازم خانگی اقلام مورد نیاز افراد تامین شود و در این خصوص با کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور مکاتباتی داشته ایم.
به گفته این مقام مسئول مزدوجین مشمول این طرح یا خود و یا خانواده آنها باید تحت پوشش این دو نهاد باشند و این مزدوجین متناسب با تاریخ ازدواجشان برای دریافت لوازم خانگی باید معرفی شوند.
سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت یادآوری کرد: مزدوجین با مراجعه به یک سامانه کالای مورد نظر خود را مشاهده می کنند و در برخی استانها نیز برای مشاهده و انتخاب حضوری نمایشگاهی برپا میکنیم.
کلامی با بیان اینکه فردا در این خصوص نشست خبری نیز داریم و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوازم خانگی که قراردادش برای این طرح نهایی شده است از مردادماه عرضه خود را آغاز خواهد کرد، گفت: در مردادماه ۳۵ هزار بسته شامل ۵ قلم کالای اساسی (تلویزیون، اجاق گاز، ماشین لباسشویی، جاروبرقی و یخچال) با قیمت مناسب (حدود ۹ میلیون تومان) در اختیار مزدوجین قرار خواهد گرفت و باتوجه به اینکه قیمت این کالاها معیشتی است باید کدملی و آدرس پستی مزدوج در زمان نصب با اطلاعات ثبت نامی تطابق داشته باشد.
به گزارش ایسنا، از خرداد ماه امسال افزایش قیمت لوازم خانگی خبرساز شده و مشاهدات میدانی از بازار نشان میدهد که در سال جاری لوازم خانگی ایرانی ۲۵ تا ۳۰ درصد و کالاهای خارجی که عمدتا به صورت قاچاق وارد کشور میشود تا ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است. در نهایت سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد که در قیمتهای لوازم خانگی بازنگری شده است؛ به طوریکه تلویزیون حداکثر ۲۰ درصد و سایر لوازم خانگی حداکثر ۲۵ درصد مجاز به افزایش قیمت نسبت به بهمن سال گذشته هستند و تولیدکنندگان هم ملزم شدند قیمتهای خود را در سامانه ۱۲۴ درج کنند که ملاک بازرسی از واحدهای صنفی قرار گیرد.
در این میان وزارت صمت طرح ویژه تخصیص سبد لوازم خانگی شامل پنج قلم اصلی، یعنی یخچال و یخچالفریزر، لباسشویی، تلویزیون، اجاق گاز و جاروبرقی به اقشار آسیبپذیر را طراحی کرد که قرار است این محصولات بدون واسطه و با قیمت اقتصادی در اختیار زوجهای جوان و به صورت ویژه مزدوجین تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و زوجهای جوان بازنشستگان لشگری قرار گیرد.