قیمت نفت کاهش یافت

پس از رسیدن به بالاترین سطح چند سال اخیر و انتظار برای مذاکره ایران و قدرت‌های جهانی در مسئله هسته‌ای، قیمت نفت کاهش یافت.
کد خبر : ۱۲۴۵۲۷
نفت

به گزارش ایبِنا به نقل از رویترز، با انتظار برای مذاکرات این هفته ایران و قدرت های جهانی بر سر توافق هسته ای که پیش بینی می شود منابع نفت خام را افزایش دهد، پس از رسیدن به بالاترین حد چند ساله اخیر، قیمت نفت عقب نشینی کرد.


معاملات آتی نفت برنت برای ماه آگوست با ۲۶ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش به ۷۱.۶۳ دلار در هر بشکه رسید، که پیش از این به ۷۲.۲۷ دلار، بالاترین میزان از ماه می ۲۰۱۹ رسیده بود. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا در ماه جولای برای اولین بار به ۷۰ دلار رسید، اما با ۱۹ سنت یا ۰.۳ درصد کاهش عقب نشینی کرد و به ۶۹.۴۳ دلار در هر بشکه رسید.


به گفته یک متخصص ممکن است سرمایه گذاران برای کسب سود حین رسیدن قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت به ۷۰ دلار برخی از قراردادها را فروخته باشند. نگرانی اصلی در مورد بازگشت بشکه های نفت ایران به بازار است، اما من فکر نمی کنم که قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایران توافقی انجام شود. قیمت هر دو نفت طی دو هفته گذشته افزایش یافته در حالی که پس از اینکه ایالات متحده و اروپا محدودیت های کرونا را برای سفرهای تابستانی کاهش دادند، تقاضای سوخت افزایش یافت.


به گفته تحلیل گران، تقاضای نفت جهانی در نیمه دوم سال علی رغم کاهش تدریجی عرضه توسط تولیدکنندگان اوپک، بیش از میزان عرضه خواهد بود. کندی پیشرفت گفتگوها بین ایران و قدرت های جهانی در احیای توافق هسته ای ۲۰۱۵ (برجام) و کاهش تعداد دکل های آمریکایی نیز از قیمت نفت پشتیبانی می کند.


۱۰ ژوئن ایران و قدرت های جهانی در وین وارد دور پنجم مذاکرات می شوند که می تواند شامل لغو تحریم های اقتصادی واشنگتن بر صادرات نفت ایران باشد. در حالی که نماینده اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده این مذاکرات گفته بود که معتقد است در مذاکرات این هفته توافق انجام خواهد شد، دیگر دیپلمات های ارشد گفته اند که سخت ترین تصمیمات هنوز در پیش رو است.


تحلیل گران انتظار دارند ایران، که انتخابات ریاست جمهوری اش در ۱۸ ژوئن برگزار می شود، پس از لغو تحریم ها، تولید نفت خود را ۵۰۰ هزار تا یک میلیون بشکه در روز افزایش دهد. در ایالات متحده، با کاهش حفاری، تعداد سکوهای نفت و گاز طبیعی برای اولین بار طی شش هفته گذشته کاهش یافت.

ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر