به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی بانک قرضالحسنه رسالت، مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با بیان این خبر گفت: در چند سال اخیربا صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان سازمان حامی شرکت های دانش بنیان همکاری دو مجموعه شکل گرفته و در قالب سه طرح مختلف به شرکت های دانش بنیان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود.
محمدحسین حسین زاده با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان که عضو سامانه غزال هم هستند، می توانند از این تسهیلات برخوردار شوند، افزود: درطرح اول با عنوان "اشتغال پایدار" به ازای هر فرد ۳۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۳۶ ماهه تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است. در این طرح به شرکت های که زمینه اشتغال حداکثر ۱۵نفر را فراهم کرده اند ۴۵۰ میلیون تومان با اقساط ۳۶ ماهه تسهیلات پرداخت خواهد شد.
در این طرح امکان پرداخت تسهیلات به افراد حقیقی هم وجود دارد.
وی طرح "سرمایه بذری" که به شرکت های شتاب دهنده پرداخت می شود را از دیگر طرح های این تفاهم نامه برشمرد و افزود: در این طرح، شرکت های دانش بنیانی که به عنوان شتاب دهنده مشخص شده اند تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان می توانند تسهیلات قرض الحسنه با اقساط ۳۶ ماهه از این بانک دریافت نمایند.
حسین زاده "ودیعه ملک" را طرح سوم این تسهیلات عنوان کرد و اظهارداشت: تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی این طرح نیز برای توسعه فضای کسب و کار شرکت های دانش بنیان تعریف شده و به شرکت های دانش بنیان مستعد رشد و توسعه تعلق می گیرد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت کل مصوبه های این تفاهم نامه را تا کنون ۱۳۲۸ فقره برشمرد و گفت: تا اواخر اردیبهشت ماه ۱۱۱۹ فقره با رقمی بیش از ۱۴۵ میلیارد تومان به شرکت های دانش بنیان پرداخت شده است.
حسین زاده با اشاره به نام گذاری سال جاری و تاکید مقام معظم رهبری بر حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: نهاد مردمی رسالت در سال ۱۴۰۱ بیش از پیش برهمکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت از شرکت های دانش بنیان تاکید دارد.