15 تير 1401 - 12:01
مدیرعامل بانک مسکن تاکید کرد:

پرداخت ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک مسکن

مدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه تا امروز متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن ۱۸ هزار میلیارد تومان سهم الشرکه خود را واریز کردند، گفت: از این میزان، ۵۰ درصد معادل حدود ۹ هزار میلیارد تومان در پروژه‌ها هزینه شده است.
کد خبر : ۱۳۴۲۹۴
محمود شایان

به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، محمود شایان؛ مدیرعامل بانک مسکن در نشست بهبود و توسعه نظام تامین مالی در طرح های جهش تولید مسکن که در مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد، گفت: مجلس شورای اسلامی ۳۶۰ هزار میلیارد تومان به منظور ساخت سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی به سیستم بانکی تکلیف کرده که ۸۰۰ هزار واحد در مناطق شهری و ۴۰۰ هزار واحد در مناطق روستایی است.


وی با بیان اینکه در قالب طرح نهضت ملی، در بانک مسکن ۵۰۷ هزار نفر افتتاح حساب کردند، گفت: بیش از ۲۹۰ هزار نفر سهم الشرکه خود را بین یک میلیون تا ۱۶۰ میلیون تومان واریز کردند.


شایان در خصوص تفاوت مسکن مهر با طرح نهضت ملی مسکن تصریح کرد: در طرح مسکن مهر ابتدا پروژه‌ها ساخته شدند و سپس متقاضیان تعیین و واحدها تحویل می‌شدند اما در طرح نهضت ملی مسکن که متقاضی محور است، ابتدا شخص سهم الشرکه خود را واریز می‌کند و از آغاز اجرای آن ساختمان، طبقه و واحد متقاضیان مشخص است.


مدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه تا امروز متقاضیان این طرح ۱۸ هزار میلیارد تومان سهم الشرکه خود را واریز کردند، اظهار داشت: در طرح نهضت ملی مسکن قرار است در ابتدا واریزی خود متقاضی در پروژه هزینه شود و پس از آن سیستم بانکی وارد چرخه تسهیلات می‌شوند.


وی افزود: امروز از ۱۸ هزار میلیارد تومان سهم الشرکه متقاضیان، ۵۰ درصد معادل حدود ۹ هزار میلیارد تومان در پروژه ها هزینه شده است. در حال حاضر بانک مسکن بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در قالب طرح نهضت ملی مسکن پرداخت کرده است.


شایان صدور پروانه ‌های ساختمانی کشور را به عنوان شاخصی برای سنجش وضعیت ساخت و ساز توصیف کرد و گفت: بررسی آمار نشان می‌دهد اوج صدور پروانه‌های ساختمانی طی دهه‌های اخیر به سال ۱۳۹۰ بازمی گردد و این روند همواره طی سال‌های پس از آن نزولی بوده است.


مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۰ سهم بخش مسکن از تسهیلات پرداختی بخش مسکن ۱۷ درصد بود گفت: امروز این سهم به ۵ درصد کاهش یافته است. اگر می‌خواهیم به بخش مسکن توجه کنیم و به تسهیل ازدواج جوانان کمک کنیم، سیستم بانکی ما باید از سهم سایر بخش‌ها کم کند و سهم مسکن را از ۵ درصد فعلی به ۱۷ درصد برساند.

ارسال‌ نظر