جزئیات مدل پیشنهادی برای افزایش حقوق‌ها در سال آینده

جزئیات مدل پیشنهادی برای افزایش حقوق‌ها در سال آینده
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: تکرار مدل افزایش حقوق سال گذشته منطقی نیست و باید براساس مدل پلکانی معکوس حقوق‌ها افزایش یابد.
کد خبر : ۱۴۴۶۱۷

به گزارش ایبِنا، جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی در مورد کلیات بودجه سال ۱۴۰۲، گفت: در زمان حاضر و با توجه به اینکه لایحه بودجه سال آینده هنوز به مجلس ارائه نشده است اطلاعات دقیقی در دسترس نیست، اما با استناد به مصوبه مجلس شورای اسلامی، بودجه باید به‌صورت دومرحله‌ای ارائه شود.

وی در ادامه گفت: بر این اساس ابتدا احکام به مجلس ارائه می‌شود و سپس نوبت به ارقام خواهد رسید. از جمله مواردی که می‌تواند مبنای کار مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد، سیاست‌های کلی مربوط به برنامه هفتم توسعه است، باید صبر کرد تا برنامه هفتم توسعه نیز توسط دولت به مجلس ارائه شود.

قادری افزود: در صورت ارائه لایحه بودجه از سوی دولت، مجلس مسیر بررسی آن را دنبال خواهد کرد و در اولین فرصتی که برنامه هفتم توسعه از سوی دولت ابلاغ شود، منطقی است که بودجه را در همان نقطه بررسی رها کنیم و ابتدا برنامه توسعه را به تصویب برسانیم.

براین‌اساس می‌توان به‌استناد برنامه هفتم توسعه بودجه سال ۱۴۰۲ را نیز مورد بررسی قرار داد، در نهایت اگر تا پایان سال نتوان این مسیر را به اتمام رساند ممکن است بودجه دو یا سه دوازدهم به تصویب برسد.

امکان تغییرات جدی مدل افزایش حقوق ۲۰ درصدی دولت در مجلس

وی در پاسخ به سؤالی در مورد افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها و مدل پیاده‌سازی آن گفت: افزایش حقوق بین ۵ درصد تا ۲۵ درصد مدلی بود که در لایحه ارائه شد و مجلس تغییراتی در آن ایجاد کرد. تا زمانی که لایحه بودجه به مجلس نرسد و مدل تعیین‌شده توسط دولت مشخص نشود نمی‌توان در این خصوص بحث کرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعلام افزایش متوسط ۲۰ درصدی حقوق از سوی دولت در بودجه سال آینده، گفت: البته ممکن است مدلی که از سوی دولت ارائه می‌شود در مجلس تغییرات جدی داشته باشد.

 

با پیشنهاد مدل پلکانی معکوس برای افزایش حقوق‌ها در ۱۴۰۲ حداقل‌بگیران ضرر نخواهند کرد

وی در مورد مدل پیشنهادی افزایش حقوق‌ها با توجه به شرایط افزایش حقوق و دستمزد در بودجه سال ۱۴۰۱ گفت: ایراد افزایش حقوق‌ها در سال ۱۴۰۱ این بود که کف حقوق را تا حدود ۶۰ درصد افزایش داده بود، اما در رده‌های بعدی رشد ۱۰ درصدی را شاهد بودیم، تکرار این مدل منطقی نیست و به‌نظر می‌رسد که باید براساس مدل پلکانی معکوس حقوق‌ها افزایش یابد.

قادری با بیان اینکه مدلی برای افزایش حقوق‌ها در سال ۱۴۰۱ پیشنهاد شد، اما برای بررسی و اجرا دیر شده بود، گفت: باید مدل مناسبی که براساس آن درصدی به کف حقوق‌ها اضافه شود و به‌تدریج درصد افزایش (در حقوق‌های بالاتر) کاهش پیدا کند تا در نهایت به افرادی که بالاترین حقوق را دارند برسیم، به این ترتیب افرادی که حقوق حداقلی و متوسطی دارند ضرر نخواهند کرد.

 

 

ارسال‌ نظر
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۸
۰
باتوجه به افکار اقتصادی شما کار کردن به مدت ۳۰سال برای ایران کاملا بی فایده است چون شما به تورم اقتصاد ضعیف ایجاد شده توسط خودتان نگاه نمی‌کنید وفقط میخواهید ازجامعه بدبخت که از اول زندگیش تا آخر عمرش به آنک قانع شود و شما وفرزندانتان در اروپا و آمریکا درس بخوانند و مردم بد بخت در کپرها تفکر افزایش حقوق‌هایشما همین است وگر نه کارگر چه‌قدر افزایش حقوق دارد که اضافه آنرا جهت تحصیل به دانشگاه دهد
به فنا رفتگان
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۸
۰
عدالت در پرداخت را اجرا کنید و تمام دریافتی های افراد اعم از پاداشها ویژه خواری‌ها در نظر گرفته بشه نه فقط فیش حقوقی اگه صلاح میدونید
جلیلی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۳
۰
ایافکرنمی کنیدباسابقه هامشکل بیشتردارندبچه دانشجویادم بخت دارندهزینه ده برابرکم سابقه هاست ومیگیدافزایش پلکانی این عین ظلم وبی عدالتیه تازه عکسش درسته وعدالته ۲۰درصدباسابقه بیشتروبقبه کمتر
ناشناس
Netherlands
۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۰۲:۲۹
۰
تو را به آنچه می پرستید دیگر دست به سیستم حقوق و مزایا چه برای کارمندان و کارگران دست نزنید متاسفانه این دولت و مجلس در هر کجا ورود پیدا کرده آن روش و یا ان سیستم منسجم را از هم پاشیده نمونه بارز ان جراحی اقتصادی خودرو مسکن مالیات و....