22 اسفند 1402 - 10:00
در گفت‌وگو با ایبِنا مطرح شد؛

حرکت بانک مرکزی در راستای ثبات بخشی به اقتصاد کلان/ «تثبیت» به بهبود فضای کسب‌وکار منجر می‌شود

حرکت بانک مرکزی در راستای ثبات بخشی به اقتصاد کلان  «تثبیت» به بهبود فضای کسب‌وکار منجر می‌شود
بانک مرکزی در تلاش است تا با اجرای سیاست‌های تثبیت و آرام سازی فضای اقتصادی فضای کسب و کار را بهبود دهد.
کد خبر : ۱۶۱۲۰۵

قدرت‌اله امام‌ وردی؛ تحلیلگر اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا درباره اهمیت سیاست گذاری‌های بانک مرکزی در راستای رسیدن به ثبات اقتصادی گفت: برنامه ریزی برای ثبات اقتصادی بدین جهت حائز اهمیت است که اصولا سرمایه گذار ترسو است، یعنی سرمایه گذار عقلانی ریسک گریز است.

 

وی در این باره توضیح داد: ترسو یا ریسک گریز بودن سرمایه گذار به این مفهوم نیست که ریسک نمی‌کند، بلکه درصورتی که ریسکی افزایش بیابد انتظار بازدهی و صرف ریسک بالاتری دارد، بنابراین ریسک می‌کند، اما به امید بازدهی بیشتر.

 

این تحلیلگر اقتصادی افزود: با توجه به مفهوم ریسک گریزی و انتظار بالایی که سرمایه گذار از ریسک دارد این نتیجه حاصل می‌شود که سرمایه گذار به شدت ترسو است؛ یعنی کوچکترین نااطمینانی و نوسانی در بازارمنجر به خالی کردن میدان از سوی سرمایه گذار می‌شود؛ بنابراین پیش شرط رشد سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار وجود ثبات اقتصادی است.

 

وی دراین باره یادآور شد: برنامه ریزی برای ثبات اقتصادی و ارزی بدین جهت مهم است که منجر به پیش بینی پذیر بودن بازار‌ها می‌شود؛ بنابراین با وجود ثبات اقتصادی زمینه‌های مساعد بیشتری برای تولید یا خرید و فروش کالا ایجاد می‌شود.

 

امام وردی تاکید کرد: ثبات سازی در بازار‌ها ریشه در ثبات اقتصاد کلان دارد، لذا بانک مرکزی در تلاش است تا با اجرای سیاست‌های تثبیت و آرام سازی فضای اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار، فضای اقتصاد کلان را نیز هر چه بیشتر به سمت ثبات هدایت کند.

نویسنده: میلاد شکری
ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر