به گزارش خبرنگار بین الملل ایبِنا و به نقل از المیادین، رئیس گروه بانک توسعه آفریقا، آکین وومی آدسینا، گفت: در سراسر جهان، ۷۸۳ میلیون نفر از گرسنگی رنج میبرند؛ و تنها در آفریقا ۲۸۸ میلیون گرسنه وجود دارد که کمی بیشتر از جمعیت نیجریه است.
وی خاطرنشان کرد: تعداد گرسنگان به دلیل شوکهای متعدد ناشی از تغییرات آب و هوایی، درگیری ها، تنشهای ژئوپلیتیکی، تورم جهانی قیمت مواد غذایی، محدودیتهای صادرات مواد غذایی و افزایش نرخ فقر و نابرابری در حال افزایش است. آفریقا نیز در مواجهه با این چالشها بهتر عمل نکرده است و ۲۸۸ میلیون نفر از گرسنگی رنج میبرند.
آکین وومی آدسینا افزود: آنچه که نگرانی خاصی دارد سوءتغذیه و کوتاه قدی در میان کودکان است و تعداد کودکان سوءتغذیه در آفریقا رو به افزایش است. سوءتغذیه و کوتاهقدی به شدت بر توانایی شناختی تأثیر میگذارد، یادگیری و عملکرد را کاهش میدهد و بر فرصتهای اقتصادی بلندمدت تأثیر منفی میگذارد.
رئیس بانک توسعه آفریقا توضیح داد که او متوجه شده است که در مواجهه با این چالشها، مهم است که کشاورزی را متحول کنیم، به طوری که ما باید کشاورزی را از یک روش زندگی به یک تجارت برای کسب ثروت تبدیل کنیم حجم بازار غذا و کشاورزی در آفریقا تا سال ۲۰۳۰ به یک تریلیون دلار خواهد رسید.
وی افزود: ۶۵ درصد از زمینهای کشت نشده آفریقا برای تغذیه ۹.۵ میلیارد نفر در جهان تا سال ۲۰۵۰ باقی میماند و بنابراین آنچه آفریقا با کشاورزی انجام میدهد آینده غذا در جهان را تعیین میکند.
آدسینا خاطرنشان کرد: کشاورزی برای تنوع بخشیدن به اقتصادها و دگرگونی مناطق روستایی حیاتی است. پس واضح است که تا زمانی که کشاورزی را متحول نکنیم، آفریقا نمیتواند فقر را ریشه کن کند.