08 آبان 1403 - 15:00
عضو هیات رئیسه مجلس تأکید کرد؛

کاهش شیب نرخ ارز با مدیریت بانک مرکزی/ در کشور‌های پیشرفته بانک مرکزی مستقل عمل می‌کند

کاهش شیب نرخ ارز با مدیریت بانک مرکزی  در کشور‌های پیشرفته بانک مرکزی مستقل عمل می‌کند
عضو هیات رئیسه مجلس بیان کرد: مدیریت خوب بانک مرکزی در ماه‌های گذشته جلوی شیب تند افزایش قیمت ارز در بازار غیررسمی را گرفت.
کد خبر : ۱۶۵۷۸۴

عباس پاپی‌زاده؛ عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به عملکرد خوب بانک مرکزی در یکسال گذشته به خبرنگار ایبنا گفت: با عملکرد و مدیریت خوب بانک مرکزی در ماه‌های گذشته جلوی شیب تند قیمت ارز در بازارغیررسمی گرفته شد.

 
وی افزود: درسال گذشته حوادث امنیتی و سیاسی بسیاری در منطقه و ایران رخ داد؛ اما با این وجود بانک مرکزی با هر تنش یا شوک سیاسی جلوی شیب تند نرخ ارز را می‌گرفت، البته در کشور‌های پیشرفته بانک مرکزی مستقل از دولت عمل می‌کند و ما نیز برای بهبود سیاست‌های ارزی و بهتر شدن شرایط بازار ارز باید به این نوع عمل کنیم.


پاپی‌زاده با اشاره به این موضوع که در بازار ارز نیازمند برنامه و سیاست‌های میان‌مدت و بلندمدت هستیم و کار نباید به گونه‌ای باشد که با تغییر دولت‌ها، سیاست‌ها و برنامه‌های بانک مرکزی هم تغییر کند.


عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: ما در حوزه بانک مرکزی با ایجاد اصلاحات باید به سمت تثبیت ساختار مدیریتی برویم تا بتوانیم در کنترل بازار ارز بیشتر از گذشته موفق شویم.

ارسال‌ نظر