به گزارش خبرنگار بین الملل ایبِنا و به نقل از الجزیره، روزنامه اسرائیلی کالکالیست اعلام کرد که بخش فناوری در رژیم صهیونیستی با چالش جدیدی مواجه است که در فقدان پروازها و دشواری دسترسی به بازارهای جهانی تجسم یافته است.
به گفته کالکالیست، بحران در زمانی تشدید میشود که اکثر خطوط هوایی خارجی مانند یونایتد و دلتا پروازهای خود به رژیم صهیونیستی را متوقف کردهاند و ال ال را به عنوان تنها اپراتور پروازهای مستقیم به ایالات متحده باقی میگذارند که منجر به افزایش قابل توجهی در قیمت بلیط و هزینههای حمل و نقل شده است.
یکی از مقامات استارت آپی در گفتگو با کالکالیست گفت: پروازها برای ما فقط وسیله حمل و نقل نیستند، بلکه راه نجاتی برای تداوم کسب و کار هستند، به خصوص زمانی که صحبت از ارتباط مستقیم با سرمایه گذاران و مشتریان در بازارهای جهانی باشد.
به گفته این روزنامه، در پس زمینه این وضعیت، شرکتهای فناوری در مدیریت عملیات تجاری خود در خارج از کشور با مشکل مواجه هستند، زیرا بسیاری از استارت آپها و موسسات فناوری بزرگ در رژیم صهیونیستی به توانایی حرکت سریع برای پاسخگویی به نیازهای مشتریان و سرمایه گذاران وابسته هستند.
لید آگمون، نایب رئیس اینساید پارتنرز، با اشاره به اینکه شرکت او مجبور شد تعدادی از کارکنان خود را به ایالات متحده منتقل کند تا نیازهای بازار را برآورده کند گفت: برای ارائه پشتیبانی فنی یا مذاکره و نیز برای معاملات جدید، ما باید با مشتریان رو در رو ملاقات کنیم، و این نیاز به سفرهای سریع و منظم دارد، که امروزه به یک چالش بزرگ تبدیل شده است.
از آنجایی که شرکتهای فناوری به طور فزایندهای در مورد کاهش رقابت پذیری با توجه به شرایط فعلی نگران میشوند، درخواستها از دولت رژیم صهیونیستی برای اقدام و یافتن راه حلهای پایدار افزایش یافته است.
به گفته این روزنامه، مقامات بر این باورند که حمایت از هوانوردی داخلی یا ایجاد انگیزه برای بازگشت خطوط هوایی خارجی به بازار رژیم صهیونیستی میتواند از شدت بحران بکاهد.
یک سرمایه گذار ارشد قبلاً اظهار داشت: بخش فناوری نیاز مبرمی به ارتباط مستقیم با سرمایه گذاران و مشتریان دارد.
او هشدار داد که اگر دولت برای ارائه راهحلهایی که از حرکت منظم و ایمن حمایت میکند، مداخله نکند، ممکن است برخی از شرکتهای کوچک و متوسط کل عملیات خود را به خارج از رژیم صهیونیستی منتقل کنند.
ایتان کوهن، مدیر عامل یک شرکت نوپا در رژیم صهیونیستی، در مصاحبهای با این روزنامه گفت: این بخش نمیتواند فشار ناشی از هزینههای بالا و دشواری سفر را تحمل کند و بیشتر کارگران ما بین دو گزینه قرار میگیرند: یا اقامت و کار از راه دور و یا مهاجرت موقت به آمریکا. اگر دولت برای حمایت از این بخش اقدامات جدی انجام ندهد، بسیاری از شرکتهای نوپا مجبور خواهند شد برای حفظ تداوم خود تصمیمات سرنوشت سازی بگیرند.