27 آبان 1403 - 11:39
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی خبر داد:

همایش بانکداری نوین ۵ و ۶ آذرماه برگزار می‌شود/ از نگرش اکوسیستمی در بانکداری هوشمند تا رمزپول‌ها و دارایی‌های دیجیتال

همایش بانکداری نوین ۵ و ۶ آذرماه برگزار می‌شود  از نگرش اکوسیستمی در بانکداری هوشمند تا رمزپول‌ها و دارایی‌های دیجیتال
پروزیان گفت: سال گذشته تاکید شد که عنوان همایش از بانکداری دیجیتال به بانکداری نوین تغییر یابد که امسال این تغییر کوچک ایجاد شد.
کد خبر : ۱۶۸۷۶۲

به گزارش خبرنگار ایبنا، نشست خبری یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت صبح امروز با حضور معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی، مدیرعامل شرکت ملی اتفوماتیک و رئیس پژوهشکده پولی و بانکی در ساختمان پژوهشکده پولی و بانکی برگزار شد.

کورش پرویزیان؛ رئیس پژوهشکده پولی و بانکی در رابطه با برگزاری این همایش، اظهار کرد: این یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت است که امسال با موضوعیت زیست بوم بانکداری هوشمند، حکمرانی دیجیتال و نظارت فناورانه در پنجم و ششم آذرماه با حضور اساتید، دانشجویان، متخصصان، صاحبنظران و فعالان حوزه پولی و بانکی و صنعت پرداخت کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: همزمان با برگزاری این همایش، نمایشگاه صنعت پرداخت و بانکداری در محل سالن همایش‌های برج میلاد برگزار خواهد شد و همچنین جشواره پیشکسوتان نظام بانکی به یاد مرحوم دکتر نوربخش برگزار خواهد شد. در این جشنواره تازه‌های فناوری در صنعت پرداخت توسط شبکه بانکی، بانک مرکزی و شرکت ملی انفورماتیک به نمایش گذاشته می‌شود. 

پرویزیان گفت: این همایش با میزبانی معاونت فناوری‌های نوین بانک مرکزی و شرکت ملی انفوماتیک و با دبیری پژوهشکده پولی و بانکی برگزار می‌شود.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی ادامه داد: سال گذشته تاکید شد که عنوان همایش از بانکداری دیجیتال به بانکداری نوین تغییر پیدا کند و در همایش امسال این تغییر کوچک را در عنوان داریم.

وی اظهار کرد: محور‌های این همایش، نگرش اکوسیستمی در بانکداری هوشمند، تحول دیجیتال در نظارت و پایداری مالی، رمزپول‌ها و دارایی‌های دیجیتال، بانکداری هوشمند و روش‌های نوظهور پرداخت، بانکداری هوشمند و قوانین بالادستی است که با توجه به تصویب قانون جدید بانک مرکزی و سال اول اجرای این قانون در نظر گرفته شده است. 

پرویزیان با بیان اینکه ۸ عنوان سخنرانی توسط صاحب‌نظران و مسئولان حوزه پرداخت خواهیم داشت، تصریح کرد: ۱۰ نشست تخصصی با مشارکت مجموعا ۷۰ نفر در محور‌های ۱۰گانه همایش برگزار می‌شود. همچنین نمایشگاهی نیز از فناوری‌های نوین بانکداری و صنعت پرداخت خواهیم داشت.

 

انتشار مقالات همایش در پایگاه علمی جهان اسلام

 

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: در جریان این همایش ۶۰ عنوان کارگاهی طراحی شده که از میان آنها ۱۶ مورد را برگزار خواهیم کرد. چهار کارگاه برای دانش‌آموزان و جوانان، یک دوره ویژه مدیران عالی شبکه بانکی و ۱۱ دوره نیز از میان دوره‌های معمولی برگزار می‌شود.  در این دوره بیش از ۲۳۰ مقاله علمی به دبیرخانه همایش ارسال شده که ۴۰ عنوان توسط داوران علمی تائید شده که ۱۸ مورد به صورت شفاهی در همایش ارائه می‌شود و در پایان نیز از چند مقاله به صورت ویژه تقدیر خواهد شد.

به گفته وی، برای اولین بار مقالات این همایش در پایگاه علمی جهان اسلام نیز منتشر می‌شود که این اقدام با توجه به دغدغه ارسال‌کنندگان مقاله به همایش برای اعتباربخشی به مقالات و ثبت آنها در پایگاه‌های معتبر، انجام شده است.

پرویزیان تاکید کرد: امسال سعی کردیم به موضوع کسب و کار شبکه بانکی و شرکت‌های صنعت پرداخت اهمیت بیشتری بدهیم و به آن بپردازیم. با توجه به اهمیت ارائه فناوری‌های جدید و دستاور‌های حوزه پولی و بانکی و صنعت پرداخت ۳۵ غرفه در دو طبقه با مساحت بیش از ۲۰۰۰ متر برای نمایشگاه پیش‌بینی شده است. در این نمایشگاه ۳۰ فرصت معرفی محصول پیش‌بینی شده است. 

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی افزود: در جشنواره تکریم از خبرگان و نخبگان و چهره‌های ماندگار شبکه بانکی، فرصتی ایجاد شده که هم معرفی محصولات فناوری در حوزه دانش‌بنیان و فینتک داشته باشیم و هم محصولاتی در این حوزه معرفی شود. همچنین تقدیر ویژه از فناوری‌های پیشتاز در حوزه نظام‌های پرداخت و بانکداری نوین خواهیم داشت که از میان بیش از ۵۰ طرح و فناوری که از سوی بانک‌ها و شرکت‌ها ارسال شده، انتخاب می‌شود. در اختتامیه برگزیدگان این ۵۰ طرح معرفی خواهند شد.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال هم استقبال بالایی از این همایش دلشته باشیم و همچنین پیش‌بینی می‌کنیم که بیش از ۱۰ هزار نفر از این همایش و نمایشگاه بازدید داشته باشند.

ارسال‌ نظر