مرخصی استعلاجی کارمندان آلمانی دردسرساز شد

مرخصی استعلاجی کارمندان آلمانی دردسرساز شد
شاید باورش سخت باشد ولی یکی از مشکلات بزرگ شرکت‌های آلمانی حجم بالای غیبت کارکنان به دلیل بیماری است.
کد خبر : ۱۷۰۳۰۰

به گزارش خبرنگار بین الملل ایبِنا و به نقل از الجزیره، در آلمان، افزایش قابل توجه مرخصی استعلاجی در میان کارگران به نگرانی اصلی صاحبان مشاغل تبدیل شده است. اما این یک منبع درآمد برای مارکوس لنتز است که یک شرکت متخصص در تشخیص ادعا‌های نادرست بیماری در بین کارمندان را اداره می‌کند.

لنتز که در فرانکفورت، پایتخت مالی کشور زندگی می‌کند، به خبرگزاری فرانسه گفت که آژانس او - که پیشنهاد تحقیق از کارمندان مشکوک به ادعای ناعادلانه بیماری را دارد - قبلاً هرگز شاهد چنین حجمی از تقاضا نبوده است.

او می‌گوید: «تعداد فزاینده‌ای از شرکت‌ها وجود دارند که دیگر نمی‌خواهند این وضعیت را تحمل کنند.

این بازپرس که از سال ۹۵ این خدمات را ارائه می‌کند، می‌افزاید: «اگر شخصی ۳۰، ۴۰ یا گاهی تا ۱۰۰ روز در سال مرخصی استعلاجی داشته باشد، در مقطعی از نظر اقتصادی برای کارفرما بی فایده تلقی می‌شود.»

از غول‌های خودروسازی گرفته تا تولیدکنندگان کود، شرکت‌های آلمانی زنگ خطر را در مورد تأثیر افزایش نرخ غیبت بیماری بر بزرگترین اقتصاد اروپا به صدا در می‌آورند.

برخی از صاحبان شرکت‌ها اکنون آشکارا مواضع خود را در مورد این موضوع بیان می‌کنند، مانند اولا کالنیوس، مدیر کل مرسدس بنز، که گفت متأسف است که "میزان غیبت از کار در آلمان گاهی دوبرابر نسبت به سایر کشور‌های اروپایی است. "

تسلا که متعلق به میلیاردر ایلان ماسک است و کارخانه خودرو‌های الکتریکی اروپایی آن در نزدیکی برلین قرار دارد، با فرستادن مدیران اجرایی به خانه‌های کارکنان غایب برای بررسی بیماری‌شان، خبرساز شد.

از زمان شروع همه‌گیری COVID-۱۹، بیماران می‌توانند از طریق تلفن از پزشک خود مرخصی استعلاجی بگیرند.

طبق گزارش موسسه ملی آمار (دستاستیس) کارگران آلمانی در سال ۲۰۲۳ به طور متوسط ۱۵.۱ روز مرخصی استعلاجی دریافت کردند، که در مقایسه با ۱۱.۱ روز در سال ۲۰۲۱ افزایش بسیاری داشته است.

در این راستا، یکی از صندوق‌های بیمه اصلی آلمان، اعلام کرد که به طور متوسط ۱۴.۱ روز مرخصی استعلاجی را برای هر کارگر در ۹ ماه اول سال پوشش داده است که یک رکورد است..

بر اساس داده‌های OECD، آلمانی‌ها در سال ۲۰۲۳ به طور متوسط ۶.۸ درصد از ساعات کاری خود را به دلیل بیماری از دست داده‌اند که بیشتر از کشور‌های همسایه مانند فرانسه، ایتالیا و اسپانیا است.

نویسنده: اصغر علی کرمی
ارسال‌ نظر