20 بهمن 1403 - 12:53

تحقق عدالت اجتماعی با طرح کارت رفاهی متصل به اوراق گام

تحقق عدالت اجتماعی با طرح کارت رفاهی متصل به اوراق گام
معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت: این طرح به‌طور مستقیم در راستای اعطای تسهیلات خرد به مردم قرار دارد.
کد خبر : ۱۷۱۵۹۰

به گزارش خبرنگار ایبنا، نوش‌آفرین مومن واقفی، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی، در آئین رونمایی از کارت رفاهی متصل به اوراق گام اظهار داشت: پیاده‌سازی این طرح نیاز به تغییرات عمده در زیرساخت شبکه پرداخت کشور داشت. با این حال، ما تغییرات فنی لازم را انجام دادیم تا بتوانیم این طرح را عملیاتی کنیم.

 

وی افزود: نوع جدیدی از تراکنش‌های خرید به سرویس‌های شتاب و شاپرک اضافه شده است که مدل تسویه آن با سایر تراکنش‌ها متفاوت است. ذی‌نفعان این طرح می‌توانند با مراجعه به شعب بانک‌ها، کارت رفاهی خود را دریافت کرده و از آن استفاده کنند.

 

مومن واقفی با اشاره به همکاری‌های انجام شده، گفت: در اجرای این طرح، شرکت خدمات انفورماتیک و شاپرک همکاری‌های ارزشمندی داشتند. همچنین بانک رفاه کارگران، شرکت اعتباری ایران کیش نیز در راه‌اندازی این طرح مشارکت داشتند.

 

او در ادامه بیان کرد: این طرح هنوز در مرحله آزمون است و سایر بانک‌ها نیز می‌توانند به آن بپیوندند.

 

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی همچنین به تسهیلات خرد به‌عنوان یکی از سیاست‌های اصلی بانک مرکزی اشاره کرد و تأکید کرد: این طرح به‌طور مستقیم در راستای اعطای تسهیلات خرد به مردم قرار دارد.

ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x