رئیس بانک مرکزی فرانسه:

سیاست ترامپ یک تراژدی برای اقتصاد آمریکا است

سیاست ترامپ یک تراژدی برای اقتصاد آمریکا است
رئیس بانک مرکزی فرانسه گفت: دولت دونالد ترامپ با سیاست‌های خود، به اقتصاد ایالات متحده آسیب بیشتری وارد می‌کند.
کد خبر : ۱۷۲۵۹۷

به گزارش ایبنا، فرانسوا ویلروی دو گالهاو، رئیس بانک مرکزی فرانسه گفت: در حالی که انتظار می‌رفت پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اختلال ایجاد شود، این شوک، قوی‌تر از حد انتظار بود.

 

ویلروی در کنفرانسی در سفارت آلمان در پاریس با همتای آلمانی خود گفت: این یک شوک برای اقتصاد جهانی است، اما حتی بیشتر از آن برای اقتصاد آمریکا. وی افزود: این در وهله اول، یک تراژدی برای اقتصاد آمریکا است.

 

یواخیم ناگل، رئیس بانک مرکزی آلمان گفت: آنچه در حال حاضر از سوی دولت ایالات متحده اتفاق می‌افتد، سیاست اقتصادی ناشی از یک نمایش ترسناک است.

 

بر اساس گزارش رویترز، هر دو رئیس بانک مرکزی گفتند که آشفتگی اقتصادی، فرصتی را برای اروپا فراهم می‌کند تا اقتصاد خود را شروع کند و سرمایه بین‌المللی را برای سرمایه‌گذاری جذب کند.

 

اتحادیه اروپا در پاسخ به تعرفه‌های آمریکا بر واردات فولاد و آلومینیوم، روز چهارشنبه اعلام کرد از ماه آینده، تعرفه‌های متقابلی را بر ۲۶ میلیارد یورو (۲۸ میلیارد دلار) کالا‌های آمریکایی وضع خواهد کرد. ترامپ با گشودن جبهه جدیدی در جنگ تجاری جهانی، روز پنجشنبه تهدید کرد که بر واردات شراب، کنیاک و سایر مشروبات الکلی از اروپا، تعرفه ۲۰۰ درصدی اعمال خواهد کرد.

منبع:ایسنا

ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x