This is a modal window.
حجتالاسلام سید علی عماد در بازدید از غرفه ایبِنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات اظهارداشت: قدیمیترین گروههای اقتصاد اسلامی در حوزه مربوط به سالهای آخر دهه ۷۰ است. در این سالها چند گروه اقتصاد اسلامی در حوزه تاسیس شد و مجموعا آثار جدی را تولید کردند.
وی افزود: در حوزه، در انجمن اقتصاد اسلامی یا گروههای اقتصاد اسلامی پژوهشگاههای حوزه، مطالعات جدی در حوزه پولی و بانکی انجام شده است.
حجتالاسلام عماد ادامه داد: همچنین در معاونت پژوهشی حوزه نیازسنجی پژوهشی فقه را انجام دادیم و یکی از جاهایی که مطالب بسیار خوبی را در این حوزه و نیازسنجی اقتصاد اسلامی مطرح کرد، پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی بود.
وی تاکید کرد: اطلاعرسانی درباره دو منبع نیازسنجی پژوهشی فقه در بخش پول و بانک و نیازسنجی پژوهشی اقتصاد اسلامی که منتشر شده، برای پژوهشهای مطالعات بانکی بسیار اثرگذار است.
رییس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصاد اسلامی، حوزه پول و بانک و ابزارهای مشتقه مالی کارهای بسیار خوبی در حوزه انجام شده که نیازمند اطلاعرسانی است.
به گزارش ایبِنا، بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها از صبح روز جمعه پنجم آبان ماه با شعار «رسانه های آزاد؛ انسجام اجتماعی، پیشرفت ملی» در مصلی امام خمینی آغاز به کار کرد و تا ۱۲ آبان همه روزه از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه تا ۲۰ و ۳۰ دقیقه دایر خواهد بود.
آیین رسمی گشایش این نمایشگاه نیز صبح روز شنبه ششم آبان ماه با حضور معاون اول رییس جمهوری برگزار شد. در نمایشگاه بیست و سوم مطبوعات و خبرگزاری ها، نمایندگان ۹۴۰ رسانه در قالب ۶۰۰ غرفه در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات حضور دارند.
در نمایشگاه امسال نشریات استانی و محلی در کنار مؤسسات بزرگ مطبوعاتی، روزنامهها و پایگاههای خبری به ارائه محصولات رسانهای خود میپردازند و در ۷ روز برگزاری نمایشگاه سعی میکنند با مخاطبان خود تعامل بیشتری برقرار کنند.
در بخش بین الملل نمایشگاه، روزنامه نگارانی از ۴ قاره به نمایشگاه آمده اند و در نشستهای تخصصی که موضوع اصلی آن «تعامل رسانه ای» است، شرکت میکنند.
This is a modal window.