به گزارش ایبِنا، سید حمید پورمحمدی صبح امروز در مجمع بانک صنعت معدن با اشاره به اینکه این بانک، یک بانک منضبط است، اظهار داشت: بانک صنعت و معدن یک بانک چابک، منضبط و مؤثر است. این بانک با تعداد شعب محدود و با وجود نیم درصد پرسنل نظام بانکی عملکرد بسیار پرفروغی دارد که قابل مقایسه با بسیاری از بانکهای بزرگ کشور نیست.
وی افزود: بانکهای کشور با حجم وسیعی طلبکار دولت و بدهکار به بانک مرکزی هستند اما خوشبختانه بانک صنعت و معدن رقم قابل توجهی از دولت طلب نداشته و می توان گفت هیچ اضافه برداشتی از بانک مرکزی نیز ندارد و این نشان دهنده انضباط مالی بانک صنعت و معدن است.
معاون سازمان برنامه و بودجه در ادامه گفت: نکته مهم دیگر اینکه بانک صنعت و معدن به شرکتداری و بنگاهداری مانند بسیاری از بانکها نمیپردازد و این بانک با دارایی محدود درآمدزایی بالایی دارد و رشد ۴۰ درصدی حاصل از داراییها مبین این اقدام است.
وی افزود: از سوی دیگر وجه تمایز بانک صنعت و معدن نسبت به بانکهای دیگر، مدیریت ممتاز این بانک با حضور مدیرعامل فعلی است که موجب امیدواری فعالان صنعتی شده است.
پورمحمدی در خصوص حجم مطالبات مشکوک الوصول بانک خاطرنشان کرد: متاسفانه نقطه ضعف این بانک مطالبات مشکوک الوصول است که وجه نامناسبی به بانک داده است و اقدامی مانند پذیرش مطالبات مشکوک الوصول توسط سازمان مالیاتی کشور از سوی وزارت اقتصاد باید مورد رسیدگی قرار گیرد.
پورمحمدی ادامه داد: سال آینده سال خاصی برای بخش صنعت و معدن که از موضوعات خاص برنامه ششم نیز هست، میباشد و برای حمایت از این دو بخش، ۴ نهاد توسعهای باید به صورت زنجیروار اقدامات لازم را انجام دهند.
وی افزود: این چهار نهاد شامل سازمان برنامه و بودجه است که به عنوان مسئول راهبردی امر توسعه با توجه به منابع محدود برای این بخش منابع را آماده میکند، دومین نهاد، صندوق توسعه ملی است که تامین مالی را انجام میدهد و دیگری بانک صنعت و معدن است که فعالیتها و اقدامات معناداری را در جهت رونق بخشهای صنعت و معدن به انجام میرساند و در پایان دو نهاد توسعهای ایدرو و ایمیدرو که آنها نیز منابع مورد نیاز را تامین میکنند.