
به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در ۱۰۰ روز نخست دولت دوازدهم در حوزه تجارت بین الملل و واردات کالا در مجموع بیش از یک میلیارد و ۱۲۲ میلیون دلار تبادلات مالی داشته که این رقم بابت ۶۴۷ میلیون دلار گشایش اعتبارات اسنادی، ۱۴۰ میلیون دلار بروات اسنادی و ۳۳۵ میلیون دلار حوالجات ارزی بوده است. بانک کشاورزی در همین مقطع، نزدیک به ۱۴۰۰۰ فقره تبادل پیام سوئیفتی با بانک های خارجی داشته و نزدیک به ۱.۵ میلیون دلار نیز ضمانت نامه ارزی صادر کرده است.
بر اساس این گزارش، این بانک در راستای گسترش روابط بین الملل و در پاسخ به اقبال بین المللی نسبت به برقراری تبادلات مالی با بانک کشاورزی، روابط کارگزاری خود را با بانک های اروپایی گسترش داده است به طوری که ۱۸۴ مذاکره و مکاتبه و ۸۰ جلسه ملاقات با بانک های خارجی داشته که به افتتاح حساب کارگزاری نزد ۳۰ بانک خارجی و تبادل رمز سوئیفتی با ۱۲۰ بانک منجر شده است.
بانک کشاورزی همچنین از ابتدای سال جاری در حمایت از صادرات محصولات کشاورزی، ۱۵۶۳ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت کرده و اقدامات حمایتی اثرگذاری از تشکیل صندوق های پسته و زعفران و صادرات خرما و کشمش انجام داده است.
مذاکره و پیگیری به منظور تامین مالی خارجی برای دریافت خطوط اعتباری از بانک های کارگزار در کشورهای مختلف و شرکت در سمینارها و دوره های آموزشی برگزار شده در خارج از کشور به منظور ارتقای دانش بانکی و آشنایی با خدمات جدید بانکداری بین الملل و استانداردهای جهانی، از دیگر رویدادهایی است که در بانک کشاورزی در دولت دوازدهم رشد چشمگیری یافته است.
شایان ذکر است دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در ادامه فعالیت های بین المللی برای استفاده از فرصت های پسابرجام، اقداماتی چون فراهم کردن مقدمات ایجاد کانال ارتباطات مالی بین ایران و کشورهای «سی. آی. اس» با محوریت بانک کشاورزی، تسهیل مبادلات مالی و ارتقا سطح تراز تجاری ایران و روسیه، توسعه روابط مالی با «بانک تعاون اسلامی به عنوان یکی از سهامداران این بانک و عضویت کمیته مدیریتی اتحادیه موسسات تامین مالی توسعه ملی در کشورهای عضو بانک توسعه اسلامی «ادفیمی» را در دولت تدبیر و امید به انجام رسانده و برنامه های کاربردی بسیاری را تدوین کرده است که در دستور کار بانک کشاورزی قرار دارد.