11 مرداد 1397 - 13:55

نشست تخصصی مدیران عامل شرکت‌های گروه مالی دی برگزار شد

نشست تخصصی مدیران عامل شرکت‌های گروه مالی دی با حضور مدیرعامل بانک دی برگزار شد.
کد خبر : ۸۹۳۴۴
نشست تخصصي مديران عامل شركت هاي گروه مالی دي برگزار  شد

به گزارش ایبِنا به نقل از اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی، محمدرضا قربانی، مدیر عامل بانک دی در این نشست تخصصی که با حضور احمدعبداللهیان، سرپرست اداره کل سرمایه گذاری و امور شرکت‌ها، احمد حشمی پور، مدیر کل حوزه ریاست، جمشید بهمن، مدیرکل حراست و مدیران عامل شرکت های گروه مالی دی برگزار شد بر ضرورت توسعه همکاری‌ بین شرکت‌ها و بانک دی تاکید کرد.
قربانی در نشست هم اندیشی مدیران عامل شرکت های گروه بانک دی، ضمن قدردانی از زحمات رضا سهم دینی، رئیس هیئت مدیره بانک دی در نظارت و هدایت شرکت‌های گروه بانک دی عنوان کرد: جلسات هم اندیشی بین مدیران عامل شرکت‌ها یک ضرورت است و باید تداوم داشته باشد تا آن‌ها بتوانند با اشتراک گذاری دانش اقتصادی خود به هم‌افزایی و سودآوری گروه مالی دی کمک کنند.
مدیر عامل بانک دی با بیان این که اقتصاد کشور، اقتصاد بانک محور است افزود: نظام بانکی از وضعیت اقتصادی کنونی که ناشی از تحریم های ظالمانه است تاثیر پذیرفته و متحمل آسیب‌هایی شده است اما با تعامل و همفکری می توان این وضعیت را بهبود بخشید.
قربانی با تاکید بر نقش شرکت‌های گروه مالی دی به عنوان بازوان قدرتمند اقتصادی بانک دی تصریح کرد: همه شرکت‌های گروه باید نسبت به همکاری و پشتیبانی از یکدیگر متعهد باشند و تلاش کنند در بازار رقابتی امروز ضمن حفظ حقوق صاحبان سهام که اغلب از اقشار ارزشی جامعه  هستند در راستای اعتلای بیشتر گروه و دیگر شرکت‌ها گام بردارند.
وی در ادامه با یادآوری اهداف تاسیس شرکت های گروه مالی دی، حرکت جهادی همراه با برنامه ریزی در چارچوب اساسنامه را برای جلوگیری از موازی کاری و توسعه هدفمند فعالیت شرکت‌ها  ضروری دانست و گفت: شرکت ها با سرلوحه قرار دادن این مهم و مدیریت دارایی ها و بدهی ها  از طریق کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری می توانند در راستای تحقق سودآوری برای گروه مالی دی گام بردارند.
مدیرعامل بانک دی با اشاره به اهمیت نقدینگی در شرایط کنونی اقتصاد کشور، تعیین تکلیف مطالبات را از اولویت های کاری شرکت‌ها دانست و تاکید کرد: این مهم با پیگیری برای وصول مطالبات و نیز فروش دارایی های مازاد محقق می شود.
قربانی با تاکید به توسعه همکاری شرکت ها با واحدهای نظارتی، افزایش تعامل و هم افزایی و پرهیز از نگاه جزیره ای، توجه به اعتبار سنجی را جهت کاهش ریسک های احتمالی و نیز اصلاح ساختار و چابک سازی را از دستور کار شرکت ها عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت های ستاد بانک دی علاوه بر بررسی و حل مسائل  موجب کاهش هزینه ها می شود و وجود بانک دی پشتوانه خوبی در پیشبرد اهداف شرکت ها  محسوب می‌شود.
عبداللهیان، سرپرست اداره کل سرمایه گذاری و امور شرکت ها در این نشست تخصصی ضمن ارائه گزارش عملکرد سه ماهه نخست سال ۱۳۹۷، رسیدگی به امور شرکت‌ها، بررسی فعالیت و عملکرد شرکت های گروه مالی دی را از جمله اهداف برگزاری این نشست تخصصی عنوان کرد.
 عبداللهیان با اشاره به این موضوع که هریک از مدیران عامل شرکت های گروه مالی دی از دانش، تخصص و تجربه کافی برخوردار هستند از تشکیل دو کمیته بانک و بیمه و تحلیل سهام خبر داد و گفت: طی یک سال گذشته جلسات متعدد هم اندیشی مدیران عامل شرکت ها به صورت منظم برگزار شده و نتایج موثری را در پی داشته است.
در این نشست هریک از مدیران عامل شرکت‌ها با ارائه گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های شرکت متبوع خود به تشریح برنامه‌های آتی پرداختند.
گفتنی است شرکت تجارت گستر فرداد، توسعه دنیا شهر کهن، لیزینگ دی، کارگزاری بانک دی، خدمات مالی دی ایرانیان، آتیه سازان، سرمایه گذاری بوعلی، امید بنیان دی، بیمه دی، تولید نیروی برق دماوند، خدمات ارزی و صرافی دی، توسعه دیدار ایرانیان، عمران و مسکن آباد دی، رویای روز کیش و تجارت الکترونیک دی   شرکت های گروه مالی دی هستند.


ارسال‌ نظر