06 آبان 1397 - 13:32
در گفتگو با ایبِنا مطرح شد:

دو دلیل عمده افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با تشریح دو دلیل افزایش قیمت ها در بازار طلا و سکه، گفت: با مدیریت تحریم ها کمترین آسیب متوجه کشور و مردم خواهد شد.
کد خبر : ۹۳۱۵۶
طلا

آیت محمدولی در گفتگو با خبرنگار ایبِنا درباره افزایش قیمت های سکه و طلا طی روزهای اخیر، اظهار داشت: از آنجایی که هرگونه رخداد اقتصادی در قیمت طلا و ارز تاثیر دارد، افزایش قیمت ها طی روزهای اخیر تنها به دو دلیل عمده است.


وی افزود: دلیل اول کاهش و کمرنگ شدن عرضه و تقاضا در بازار ارز است که هم قیمت ارز افزایشی شده و به دنبال آن قیمت طلا رشد داشته است. رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران، دلیل دوم را افزایش تقاضا به دنبال جو روانی ایجاد شده اعلام کرد و گفت: در صورتی که تقاضا برای کالایی افزایش یابد اما امکان عرضه و تامین آن به میزان تقاضا نباشد، قیمت ها افزایشی خواهد شد و به دلیل جو روانی ایجاد شده در روزهای اخیر تقاضا رشد یافته که به طور حتم در قیمت ها تاثیرگذار خواهد بود.


به گزارش ایبِنا، قیمت طلا و سکه پس از پشت سرگذاشتن افزایش قیمت های چشمگیر طی ماه های اخیر، با آرامش نسبی در بازار مواجه شده است.


ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x