به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، در این مراسم که روز یکشنبه۲۵ آذر با حضور مدیران و کارشناسان در محل ساختمان مرکزی بانک کشاورزی برگزار شد، دکتر دیواندری با بیان مطلب فوق افزود: تحولات عظیمی در صنعت بانکداری و روندهای آن در شرف وقوع است و در این مسیر هیچ چیز بیشتر از پژوهش و جستجوی راه حل های نوین نمی تواند یاری گر باشد.
وی تصریح کرد: با غفلت از تحقیق و توسعه، فناوری های نوین و نوظهور و چالش های پیش روی صنعت بانکداری، بازارهای رقابتی را از دست خواهیم داد. دکتر دیواندری در ادامه سخنان خود بر لزوم دگرگونی ساختار بانکی کشور تاکید کرد و اظهار داشت: تحقق این تحول در گرو یاری نیروهای مستعد، خردمند، نوآور و صاحبان اندیشه درسازمان است و اساسا در حوزه پژوهش و تحقیق بایستی اتکای ما بر نیروهای داخلی بانک باشد.
وی افزود: تحقیق و پژوهش در بانک موضوعی درون زا است و هرگونه تحول و تعالی با تکیه بر نیروهای داخلی و نتایج پژوهش های کاربردی آنها میسر است. بر اساس این گزارش، دیواندری در بخش پایانی سخنان خود محورهای نیازمند پژوهش و بازنگری در شبکه بانکی کشور را شامل کسب و کار بانکی، مدیریت مشتریان، تحول در نگاه به بازار، نیروی انسانی وحوزه فناوری اطلاعات برشمرد و اظهار داشت: بانک ها باید به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به عنوان بازاری جدید نگاه کنند و به جای توسعه فیزیکی شعب و بازارهای فیزیکی، راهکارهای نوین و خلاقانه را به سیستم بانکی تزریق کنند که خوشبختانه جناب آقای خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در این مورد پیشتاز و دغدغه مند است.
وی سپس با تاکید بر اهمیت آموزش حرفه ای و تربیت نیروهای انسانی و مدیریت استعدادهای کارکنان، به مبحث فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیکی پرداخت و گفت: زیرساخت های قوی و امن در بخش فناوری اطلاعات اگرچه از ضروریات است اما کافی نیست و بایستی ارائه خدمات نوین، استفاده از فین تک ها و هم فکری شرکت های دانش بنیان با بانک ها مورد توجه ویژه قرار گیرد.