24 دی 1397 - 12:07
فیروزآبادی تاکید کرد؛

بانک‌ها سردمدار توسعه پلتفرم‌ها باشند/ پتاسیل بالای استارتاپ‌ها

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: بانک‌ها سردمدار توسعه پلتفرم‌ها باشند و با مدیریت درست اقتصادهای غیر رسمی را نظام مند و مدیریت کنند، زیرا کشور پتانسیل زیادی در حوزه کسب و کارهای استارت آپی دارد.
کد خبر : ۹۵۸۷۵
فیروزآبادی

به گزارش خبرنگار ایبِنا، ابوالحسن فیروزآبادی در همایش مدیریت تداوم کسب و کار در صنعت بانکی که توسط شرکت خدمات انفورماتیک در حال برگزاری است، درباره تحریم‌های ظالمانه آمریکا گفت: تحریم های ظالمانه بر کشور موضوع تداوم کسب و کار در صنایع مالی رو به یک ضرورت تبدیل کرده است.


دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه فضای مجازی تحول ایجاد می‌کند گفت:  فضای مجازی به شدت متحول کننده است که سه رکن اقتصادی، فرهنگی با کارد کرد اجتماعی همراه است؛ تکنولوژی های همگرا که منجر به تحولات بزرگ می شود و درآمدهای ابن فناوری ها تکنولوژی های مبتنی بر اجتماع است که فناوری اینترنت اشیا از این دست است.


رییس مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرد: در ساختارهای شبکه ای و اقتصادهای شبکه ای و حتی حکمرانی این موضوع مهم است و اقتصاد و حکومت ها به سمت فناوری حرکت می کند. وی با اشاره به بحران های اقتصادی افزود: با توجه به این بحران ها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات سرمایه گذاری های سنگین رخ داده که منجر به پس اندازه ای چشمگیری شده است.


دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: ایجاد یک اقتصاد متحول با سرعت تحولات منجر شده که نتوان آن را نامگذاری کرد؛ اقتصاد پلتفرم نوعی اقتصاد مبتنی بر خدمات بر اساس نیازهای جامعه است که در دیگر حوزه‌ها امکان شکل گیری پلتفرم‌ها وجود دارد.


فیروزآبادی با اشاره به اقتصادهای غیر رسمی در پلتفروم‌ها گفت: در حال حاضر اقتصادهای غیر رسمی بر روی پلتفرم‌ها ایجاد شده که در حوزه رسانه یکی از نمونه‌های موفق آن پلتفرم الی رسانه‌ای غیر رسمی است؛ همچنین رسانه‌هایی غیر رسمی بر روی پیام رسان‌های اجتماعی ایجاد شده که از جمله آنها باید به فیس بوک، تلگرام و اینستاگرام اشاره داشت.


رییس مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرد:  موتور محرکه شبکه بانکی اعتماد است؛ در حوزه رسانه نیز موتور محرکه نفوذ پذیری است و رسانه ها بر اساس میزان توجهی که می توانند ایجاد کنند ارزیابی می شود.


وی ادامه داد: در آینده اقتصادهای پولی اقتصادی مبتنی بر اعتماد و توجه باشد و در آینده اقتصادهای مبتنی بر نوآوری های جدید است؛ یکپارچگی و جهانی بودن از مشخصات فناوری های نوین هستند از این رو بانک ها باید خودرا برای تغییرات و تحولات مبتنی بر فناوری آماده کنند که یکی از این موارد تداوم کسب و کارها است و باید خدمات در قالب ۷ روز هفته و به صورت ۲۴ ساعته ارائه شود.


دبیر شورای عالی فضای مجازی خاطر نشان کرد: راهکار مواجه با بحران‌های اقتصادی، افزایش ظرفیت و بزرگ‌تر کردن بازارهای دنیا است؛ به منظور تحقق این امر چند مورد به عمد مغفول ماند از جمله عدم احراز هویت و امنیت که بانک ها باید در فناوری به این دو مورد توجه کنند.


فیروزآبادی افزود: در فناوری های نوین بحث های حکمرانی دچار تحول می شود که ممکن است با عواقبی بدی همراه شود؛ اقتصادهای مبتنی بر پلتفرم می‌تواند باعثاهش هزینه ها و رونق اقتصادی می شود ولی باید مراقب عواقب آن در کشور بود.


وی با اشاره به تهاجمی بودن پلتفرم های مالی در کشور گفت: کشور هنوز در حوزه های گذشته بلوغ سیستماتیک را پیاده سازی نکرده ایم که باید این امر اجرایی شود. فیروزآبادی تصریح کرد: سرعت انتقال تخریب در صنعت بانکداری و پرداخت ما چقدر است این موارد باید در ۱۰ سال گذشته مورد بررسی قرار می گرفت و برای آن برنامه ریزی می شد از اینرو تداوم کسب و کارها و تاب آوری یکی از الزامات است.


رییس مرکز ملی فضای مجازی مرز در فضای مجازی را به تمام کاربران نسبت داد و اذعان داشت: تمام کاربران در فضای سایبری می توانند به شبکه ها آسیب برسانند و پیچیدگی های سیستم ها منجر به افزایش آسیب پذیری نیز شده، از اینرو بحث مدیریت بحران همواره مهم است.


وی تاکید کرد: بانک ها سردمدار توسعه پلتفرم ها باشند و با مدیریت درست اقتصاد های غیر رسمی را نظام مند و مدیریت کنند زیرا کشور پتانسیل زیادی در حوزه کسب و کارهای استارت آپی دارد و باید اجازه دهند تا نهادهای غیر رسمی مانند فین تک‌ها بر روی پلتفرم آنها سرویس عرضه کنند.


دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: با این راهکار از آسیب های فناوری می توان جلوگیری کرد و مزیت های این فناوری را توسعه و بد ارائه خدمات متنوع با هزینه های کمتر زمینه آسایش مردم را فراهم کنیم.


ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر