
به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات، غلامعلی ماجدی در گفتگو با روابط عمومی بانک توسعه صادرات با اعلام این مطلب افزود: ۱۵ درصد از تولیدات این واحد تولید کننده ید نیاز کشور را تامین می کند و ۸۵ درصد مابقی آن به خارج از کشور صادر می شود.
وی افزود: صادرات ید ارز آوری بالایی دارد و ایران هم تنها تولید کننده ید در خاورمیانه است. این ماده برای مصارف مختلف از جمله پزشکی، داروسازی و صنایع پتروشیمی فرآوری می شود. ماجدی درخصوص مهمترین پروژه های تامین مالی شده توسط این شعبه از بدو تاسیس گفت: طرح توسعه تولید جعبه های با کیفیت جهت صدور میوه و تره بار به مبلغ ۱۰۵ هزار دلار، طرح توسعه رب اسپتیک در سال ۱۷۴ هزار یورو، تکمیل طرح تولید رب گوجه فرنگی با مبالغ ریالی پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال و تسهیلات ارزی دو میلیون یورو، طرح توسعه روکش ملامینه صنعت چوب شمال به مبلغ یک میلیون و ۵۶۶ هزار یورو در این شعبه تامین مالی شده است.
وی اضافه کرد: شعبه گرگان از زمان تاسیس درسال ۷۷ در راستای حمایت از صادرات غیر نفتی با پتانسیل ظرفیت بالای منابع و نیروهای متخصص و کارآمد همواره بعنوان یکی از بازوان نظام اقتصادی کشور در بخش صادرات در طول دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران عملکرد قابل قبولی ارائه داده است.