اظهارات ۶ ساعته زاکربرگ درباره "لیبرا"

اعضای کمیته خدمات مالی کنگره آمریکا نزدیک به شش ساعت مدیرعامل فیس بوک را درباره برنامه این شرکت درباره رمز ارز جنجالی لیبرا مورد پرسش قرار دادند.
کد خبر : ۱۰۷۸۵۶
ارز فیسبوک

به گزارش ایبنا به نقل از سی. ان. بی. سی، جلسه شهادت مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس بوک برای شهادت درباره جزییات رمزارز لیبرا که مخالفت هایی را تاکنون برانگیخته خیلی طولانی شد و تعداد زیادی از اعضای کنگره پس از پایان شهادت، نسبت به اظهارات زاکربرگ ابراز نارضایتی کردند.


نارضایتی اعضای کنگره درباره این جلسه از سوی اعضای هر دو حزب حاضر بوده و به نظر می رسد زاکربرگ نتوانسته در این مدت طولانی مخالفان را به موافقان بدل کند و در عوض تعدادی مخالف جدید نیز برای خود تراشیده است.


سه ماه قبل نیز دیوید مارکوس، مدیر بخش رمزارز فیس بوک شهادتی ناموفق در کمیته خدمات مالی کنگره داشت و سیاستمداران درباره ساختار مالی و قانونی لیبرا ابراز نگرانی کرده بودند.


سرنوشت ارز دیجیتالی فیس بوک بیش از هر زمان دیگری در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته تا جایی که در تازه ترین واکنش به آن، جیمی دیمون، رئیس بانک " جی پی مورگان" آمریکا نیز آن را رویایی خیال پردازنده خوانده است که هرگز محقق نخواهد شد.


پیش‌تر نشریه " وال استریت ژورنال" به نقل از منابع آگاه در داخل بزرگ ترین بانک آمریکایی گزارش داده بود که جی پی مورگان درخواست فیس بوک برای پیوستن به پروژه لیبرا را رد کرده است. نگرانی از امکان استفاده از لیبرا در فعالیت های غیرقانونی و پولشویی، اصلی‌ترین دلیل موسسات مالی برای رد درخواست همکاری فیس بوک بوده است.


تلاش فیس بوک برای راه اندازی یک ارز دیجیتالی جهانی در روزهای اخیر با مخالبفت های سرسختانه ای از نقاط مختلف جهان مواجه شده است. در هفته‌های گذشته برخی از اصلی‌ترین شرکای فیس بوک در راه اندازی لیبرا نظیر " ویزا"، " مستر کارد"، " پی پال" و " ای بی" اعلام کرد از پروژه راه اندازی لیبرا خارج خواهند شد.


برخی از دولتمردان آمریکایی نیز اخیرا به دلیل نگرانی‌های مربوط به پولشویی و تامین مالی تروریسم علیه لیبرا موضع گرفته اند. دیوید مارکوس، از مدیران ارشد اجرایی پروژه لیبرا در هفته‌های گذشته گفته بود تاکنون بیش از ۱۰۰ بانک و نهاد مالی از سراسر جهان نسبت به امکان نظارت پذیری ارز لیبرا ابراز نگرانی کرده اند. وی با بیان اینکه لیبرا برای راه اندازی نیازی به بانک ها یا موسسات پرداخت ندارد، گفت: تمایل فیس بوک، رعایت حداکثری استانداردهای نهادهای نظارتی است.

ارسال‌ نظر
فیلم و پخش زنده
بیشتر