به گزارش خبرنگار ایبِنا، بزرگ مرد صنعت کشور مرحوم حاج محمدکریم فضلی، پیش از سالهای پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت در بخش خصوصی را آغاز کرد و پس از انقلاب نیز کوشش خود را در حوزه صنایع افزود؛ درگذشت او ضایعه بزرگی است که تاثر تمامی فعالان اقتصادی و صنعتگران را به همراه دارد.
مرد نیک اندیشی که در عمر پر بار و پر فراز و نشیبش جز به اعتلای نام ایران و عزّت و بزرگی آن نیندیشید و تصویری درخشان از سربازان جبهه تولید در سنگر مقدس کار و تلاش از خود برجای گذاشت.
استاد حاج محمدکریم فضلی، کارآفرینی پرتلاش، الگوساز، سختکوش و مردی از تبار سازندگی و خدمتگزاری بود که میراثش اشتغال دهه هزانفر در اقصی نقاط ایران عزیز است.
از جمله موفقیتهای وی میتوان به صادرات کالا به کشورهای مختلف جهان حتی در روزگار دشوار تحریم، رونق تولید ملی و اعتلای نام ایران اشاره کرد.
همچنین بنیانگذار گروه صنعتی گلرنگ، مردی خیراندیش و نیکوکار بود که علاوه بر توجه به حوزه صنعت و اشتغال همواره به محرومان توجه داشت. کمکهای خیرخواهانه او دامنه گستردهای داشت که از آن جمله میتوان به ایجاد بنیاد خیریه وتخصیص بخشی از درآمد گروه به این بنیاد در جهت یاریرسانی به مردم نیازمند ومشارکت در امور اجتماعی نام برد.
مرحوم فضلی متولد هفتم اردیبهشت ماه ۱۳۱۱ در شهر سرکان (استان همدان) بود و نخستین فعالیت اقتصادی خود را در حین تحصیل، نزد پدرش که از بازرگانان خوشنام و اهل فضل منطقه محسوب میشد، آغاز کرد.
سختکوشی زنده یاد استاد حاج محمد کریم فضلی از شرکت پاکشو آغاز و سپس به تاسیس «گروه صنعتی گلرنگ» منجر شد.
امروز این گروه با بیش از یکصد شرکت زیر مجموعه و بیش از سی هزار نفر همکار بصورت مستقیم، یکی از بزرگترین گروههای صنعتی و خدماتی کشور است که وی در طول حیات پربرکت خود توانست با انتقال تجربیات آن را به سامان رسانده و به خوبی آن را در زمان مناسب به نسل بعد از خود منتقل کند.
دریافت لوح برترین کارآفرین و کارفرمای نمونه کشور، دریافت تندیس طلایی چهارمین جشنواره بینالمللی اقتصاد سبز، انتخاب به عنوان کارآفرین نمونه، دریافت نشان طلای تحقیق و توسعه، کسب عنوان صادر کننده نمونه کشور و ... از افتخارات بی شمار این بزرگمرد بود.