05 فروردين 1404 - 17:00

تلاش دلالان تلگرامی برای نرخ‌سازی در تعطیلات نوروزی

تلاش دلالان تلگرامی برای نرخ‌سازی در تعطیلات نوروزی
دلالان در حالی که به دلیل تعطیلات نوروزی بازار‌ها تعطیل است، در کانال‌ها مشغول نرخ سازی در بازار ارز هستند.
کد خبر : ۱۷۲۸۲۶

به گزارش ایبنا، امروز سه شنبه پنجم فروردین و در حالی که اغلب بازار‌ها تعطیل هستند، برخی کانال‌های تلگرامی از فرصت استفاده کرده و نرخ‌های غیر واقعی اعلام می‌کنند در حالی که تقاضای چندانی در بازار برای خرید ارز وجود ندارد.

رصد معاملات ارز در بازار ارز مبادله‌ای نیز نشان می‌دهد که این بازار برای پوشش خرید تجار از امروز فعال شده است و هیچ نگرانی بابت تامین ارز وجود ندارد.

در بازار فیزیکی غیررسمی ارز نیز نرخ‌ها بسیار پایین‌تر از اعدادی است که در کانال‌های تلگرامی اعلام می‌شود از این رو به نظر می‌رسد دلالان با این نرخ سازی‌ها و ایجاد التهاب به دنبال نوسان سازی و کسب سود از این نوسان گیری هستند.

این درحالی است که بانک مرکزی سال گذشته تا ۲۷ اسفند ماه ۶۵.۳ میلیارد ارز موردنیاز برای واردات را تامین کرده که حدود ۱۳.۷ میلیارد دلار آن، بابت ارز مورد نیاز کالا‌های اساسی و دارو بوده است.

منبع: ایرنا

ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x