به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، اسماعیل لله گانی در جلسه شورای اطلاع رسانی بانک با بیان این مطلب افزود: یکی از مهم ترین مسائل مربوط به فعالیت های بانک رفاه کارگران، افزایش سرمایه است که با مساعدت و همکاری هیأت امناء، مدیر عامل و هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی این فرایند به پایان رسیده است که جای تقدیر و تشکر دارد.
وی ادامه داد: با تأیید مجمع عمومی، میزان سرمایه بانک از ۲۳ هزار میلیارد ریال به بیش از ۱۹۲ هزار میلیارد ریال افزایش یافت که با این افزایش، تحولات بزرگی در خدمات دهی به مشتریان و ذی نفعان اتفاق خواهد افتاد.
لله گانی با اشاره به اهمیت حیاتی این افزایش سرمایه در فعالیت های بانک رفاه کارگران تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی چنانچه نسبت کفایت سرمایه کمتر از ۳ درصد شود، هیأت مدیره موسسه اعتباری موظف است حداکثر ظرف مدت ۹۰ روز کاری اقدام به افزایش سرمایه کند و در غیر این صورت، تشریفات قانونی انحلال موسسه را فراهم کند و این موضوع شامل حال بانک رفاه کارگران نیز می شد اما با افزایش سرمایه، بانک از این مرحله دشوار و سخت عبور کرد.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران خاطر نشان ساخت: با این افزایش سرمایه که کاری بی نظیر در تاریخ فعالیت این بانک است، کفایت سرمایه بانک به ۸.۶۹ می رسد که منجر به تغییرات گسترده ای در جذب منابع، تسهیلات اعطایی، تسهیلات اشخاص مرتبط (سازمان تأمین اجتماعی و شستا)، سود مشاع و صدور ضمانتنامه ها خواهد شد.
وی تأکید کرد: سرمایه پایه بانک از اهمیت ویژهای برخوردار است و در بسیاری از بخشنامهها و دستورالعملهای بانک مرکزی محدودیتهایی بر اساس میزان سرمایه پایه در نظر گرفته میشود. یکی از مهم ترین این محدودیت ها، حدود تسهیلات و تعهدات کلان است که بانک رفاه کارگران با سرمایه قبلی، می توانست به یک شرکت تولیدی و صنعتی ۴۷۶ میلیارد ریال تسهیلات دهد اما با این افزایش سرمایه این مبلغ به حدود ۱۰ برابر افزایش می یابد.
لله گانی ادامه داد: سقف خرید داراییهای ثابت، سقف سرمایه گذاری در سهام شرکتهای سرمایه پذیر و اوراق مشارکت و کفایت سرمایه از دیگر محدودیت های بانک مرکزی است که با این افزایش سرمایه برطرف می شود و بانک رفاه کارگران با استفاده از ظرفیت های جدید به وجود آمده در مسیر رشد و توسعه کشور و تحقق شعار "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها" گام برخواهد داشت.