11 مرداد 1400 - 15:35

۳۰ شرکت در انتظار بورسی شدن

پرونده ۳۰ شرکت برای طرح در جلسه هیات پذیرش در دست بررسی و تکمیل مدارک و مستندات است. علاوه بر این پرونده ۱۴ شرکت در جریان درج و ۸ شرکت نیز در حال انجام اقدامات لازم جهت عرضه اولیه هستند.
کد خبر : ۱۲۵۹۱۷
بورس

به گزارش ایبِنا به نقل از سنا؛ معاون امور ناشران و اعضای شرکت بورس با بیان مطلب فوق در پاسخ به این پرسش که ظرفیت پذیرش شرکت ها تا پایان سال در بورس تهران چقدر است، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۴ شرکت در بورس تهران پذیرش، ۵ شرکت درج و ۷ شرکت عرضه شده ­اند.  


مجید نوروزی اظهار کرد: شرکت­ های مختلفی جهت عرضه اولیه سهام خود در حال تکمیل مدارک و مستندات مربوطه هستند. این شرکت­ ها در صنایع متعددی از قبیل پتروشیمی، لیزینگ، آرایشی و بهداشتی، فولاد، تولید گوشت مرغ، سرمایه‌گذاری، سیمان، گروه مالی، تولید برق و ... فعالیت می کنند.


وی یکی از فعالیت ­های اصلی بورس اوراق بهادار تهران را پذیرش انواع اوراق بهادار دانست و گفت: سهام شرکت ­ها، اوراق بدهی و صندوق ­های سرمایه­ گذاری قابل معامله برخی از این اوراق هستند. این مقام مسوول افزود: در راستای پذیرش سهام شرکت ­های جدید برنامه هایی در دستور کار مدیریت پذیرش و معاونت ناشران و اعضا قرار دارد. ارتباط مناسب و مؤثر با سازمان خصوصی­ سازی و حضور در جلسات این سازمان برای آماده ­سازی شرکت­ های دولتی مشمول واگذاری به منظور پذیرش، درج و عرضه در بورس اوراق بهادار تهران، یکی از این برنامه ها است.


معاون امور ناشران و اعضای شرکت بورس ادامه داد: انجام اقدامات لازم در راستای شناسایی آن دسته از شرکت­ های واجد شرایط عضو اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، به منظور پذیرش، درج و عرضه در بورس اوراق بهادار تهران، همچنین تهیه دستورالعمل رتبه­ بندی مشاوران پذیرش و پیگیری تصویب آن در هیات مدیره بورس تهران در راستای ارتقای کیفی فرایند پذیرش و شناسایی مشاوران برتر از دیگر برنامه های در دستور کار مدیریت پذیرش و معاونت ناشران و اعضای شرکت بورس است.


نوروزی، بهبود فرآیندها در سامانه الکترونیکی پذیرش و همچنین برقراری ارتباط موثر با هلدینگ ­ها و مجموعه­ های مختلف خصوصی، دولتی و عمومی جهت شناسایی شرکت­ های واجد شرایط پذیرش در بورس تهران را از دیگر برنامه‌های مورد نظر در راستای پذیرش سهام شرکت های جدید عنوان کرد.

ارسال‌ نظر
فیلم و پخش زنده
بیشتر