به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی بانک تجارت ، دولت آبادی در میزگرد تخصصی مانع زدایی و پشتیبانی از تولید با اشاره به وابستگی نظام تامین مالی وتامین کنندگان در کوتاه مدت و بلند مدت به بانکها گفت: در شرایط اقتصادی و مشکلات تحریم ضرورت اصلاحات در آیین نامهها، مصوبات و قوانین وجود دارد تا امکان ارائه خدمات به تولیدکنندگان تسهیل شود و این موانع نارضایتی مردم را نسبت به شبکه بانکی افزایش می دهد.
مدیرعامل با اشاره اینکه درآمد بانک های خارجی از کارمزد است، افزود: هزینهی دریافتی از کارمزدها حتی قیمت تمام شدهی خدمات را پوشش نمی دهد و این امر موجب فشار بر بخش تسهیلات می شود تا بانکها بتوانند سودآوری خود را از محل تسهیلات افزایش دهند.
وی با اشاره به قوانین، مقررات و آیین نامه هایی که به بانک ابلاغ می شود، عنوان کرد: بانک ها ملزم به اجرای این قوانین، مقررات و آیین نامهها هستند و همین اجرای مقررات گاها با توجه به شرایط موجود اجرای آن با مانع همراه و باعث نارضایتی مشتریان می شود که با اصلاحات ساختاری و پایهای قوانین به افزایش سرعت و رضایت مشتریان کمک کند.
دولت آبادی با اشاره به تحریم ها و عدم دسترسی به بسیاری از خطوط مثل فاینانس و ریفاینانس و ال سی های مدت دار گفت: تحمل تمام این مشکلات در کنار افزایش قیمت دلار بر دوش بانک ها است و اصلاح آیین نامه های شورای پول و اعتبار، هیات وزیران و برخی قوانین با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم ها را از ضروریات بهبود فرایندها در تخصیص اعتبار و تعهدات به مشتریان دانست.
همایش سالیانه بانکداری اسلامی، در هفته بانکداری، مقارن با تصویب قانون عملیات بانکداری بدون ربا، طی سی سال گذشته برگزار شده و این همایش فرصت مناسبی برای بسط دانش بانکداری، تضارب افکار بین صاحب نظران داخلی و خارجی و هم افزایی میان آنان است.
در این همایش حسین سلاح ورزی نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، پیمان نوری معاون اقتصادی دادستان کل کشور، پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.