24 فروردين 1404 - 15:42

هشدار بزرگ‌ترین مدیر دارایی جهان: آمریکا در آستانه رکود

هشدار بزرگ‌ترین مدیر دارایی جهان: آمریکا در آستانه رکود
مدیرعامل بلک‌راک هشدار داد آمریکا ممکن است در پی تشدید جنگ تجاری دونالد ترامپ با چین، همین حالا وارد رکود اقتصادی شده باشد.
کد خبر : ۱۷۳۲۳۱

به گزارش ایبنا به نقل از تلگراف، لری فینک، مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت مدیریت دارایی و سرمایه جهان یعنی بلک‌راک، طی اظهاراتی هشدار داد آمریکا ممکن است در پی تشدید جنگ تجاری دونالد ترامپ با چین، همین حالا وارد رکود اقتصادی شده باشد.

بلک‌راک با ۱۱.۵ تریلیون دلار دارایی تا سال ۲۰۲۴، بزرگترین شرکت مدیریت سرمایه و دارایی جهان محسوب می‌شود.

فینک تأکید کرد که اقتصاد‌های جهان با کاهش سرعت رشد مواجه خواهند بود تا زمانی که وضعیت به ثبات برسد؛ این اظهارات پس از آن مطرح شد که چین اعلام کرد تعرفه‌های گمرکی برای کالا‌های آمریکایی را تا ۱۲۵ درصد افزایش می‌دهد.

بر اساس این گزارش، بازار‌های مالی هفته جاری میلادی را با آشوب پشت‌سر گذاشتند؛ دلار سقوط کرد و هزینه‌های استقراض آمریکا نیز به بالاترین سطح خود از فوریه رسید، چرا که سرمایه‌گذاران در پی نگرانی ناشی از وقوع بحران مالی، اوراق بدهی را به فروش گذاشتند.

فینک به شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت: فکر می‌کنم بسیار به رکود نزدیک شده‌ایم، اگر نگوییم که همین حالا در آن هستیم.

وی افزود: به نظر من، در همه بخش‌ها شاهد کاهش سرعت رشد خواهیم بود، مگر این که از وضعیت (آینده بازار) اطمینان بیشتری وجود داشته باشد. همچنین در حال حاضر ما با یک دوره ۹۰ روزه برای (توقف) تعرفه‌های متقابل مواجه هستیم؛ این یعنی دوره‌ای طولانی‌تر و با سطح بالاتری از عدم اطمینان.

جیمی دیمون، مدیرعامل بانک جی‌پی مورگان نیز طی اظهاراتی هشدار داد که اقتصاد آمریکا با «آشفتگی قابل‌توجهی» مواجه است و احتمال داد بسیاری از شرکت‌های وال‌استریت پیش‌بینی‌های سود سالانه خود را کنار بگذارند.

همزمان با واکنش تلافی‌جویانه چین به دور جدیدی از اقدامات ترامپ در جنگ تجاری، دلار آمریکا در برابر ارز‌های جهانی سقوط کرد.

ارزش دلار در برابر یورو تا ۲.۱ درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین سطح سه‌ساله خود رسید، به‌طوری‌که هر یورو بیش از ۱.۱۴ دلار معامله شد.

در شرایطی که نوعی «بحران اعتماد» نسبت به دلار شکل گرفته است، ارزش پوند نیز تا ۱.۲ درصد افزایش یافت و به بیش از ۱.۳۱ دلار رسید؛ سقوط دلار در روز‌های اخیر، بدترین عملکرد آن در دو سال گذشته بود.

در عین حال، هزینه استقراض دولت آمریکا همچنان در حال افزایش است و بازدهی اوراق ۱۰ ساله خزانه‌داری به بالاترین سطح خود از فوریه در بازار‌های اوراق قرضه رسید.

 

منبع: تسنیم

ارسال‌ نظر